IRC-Galleria

PandoraMaanantai 24.09.2007 17:19

Tuli sitten viime lauantaina eli 22pvänä oltua Pandoran keikalla. Koska hän tuli heittämään Suomen kiertueen viimeisen keikan Kankaanpään Kantrissa tai Tiikerissä..miten nyt jokainen sen paikan tuntee :)

Ja itse sitä siten mietti että meniskö katsomaan vai ei.. Mut kyl mää sit lähdin...
Minä vie muistan kun 15 vuotta sitten kuulin ensimmäistä kertaa elämässäni Pandoran kappaleita ja siitä asti olen pitänyt Pandoran musiikista...Oma isukkini opetti minua kuuntelemaan Pandoran musiikkia ja muutenkin 90-luvun dancea...jota kaikki ystäväni ei uskoisi...heh

Keikka meni tosi hyvin... porukkaa oli...ainakin luulen niin.. ku itse seisoin lavan ensimmäisenä ja en sitten viitsinyt kääntyillä paljoa, koska siellä muutenkin tarvitsi käyttää kunnon kyynerpää taktiikkaa et ihmiset tulisi päälle ja etuillu...Onneksi "järjestysmies" jossain vaiheessa auttoi minua hieman ja sanoi tietylle tytölle että ei saa silleen tungeksia.. Jotenkin koomista... tytteli naureskelee et kylläpä täällä on tungosta ja yrittää tunkea mun eteeni.. Minä siinä sit kyynerpää taktiikkaa käyttäen naureskelen takaisin että niin on..ja yritin työntää taaksepäin :)


Keikalla hän veti vanhoja biisejä ja kaikki tietysti lauloi mukana..ja sitten pari uutta biisiä.. tai siis vanhaa biisiä jotka vähän parannettu nykyaikaan :D Ja hän kuitenkin puhui yleisölle englantia ja välillä yritti puhua huonolla suomenkielllä jottain.. Jotain singlejä nimmareitten kera (?) hän jakoi loppuvaiheessa konserttia, mutta itse en saanut sellaista..joka ei harmita..koska itellä on kuitenkin hänen albumejaan tarpeeksi.

Tunnin jälkeen kun keikka oli ohi, niin menin kysymään joltain hepulta englanninkielllä että tunteeko hän pandoraa...hän ei sanonut mitään vaan paineskeli takahuoneeseen ja pian pandora ilmestyi.. :D Siinä jutustelimme hieman..pyysin nimmaria jolloin hän kirjoitti Pandora ja sydän <3 :D Olin ottanut nimmaria varten hänen ensimmäisen albumin levyn kannet joihin sitten kirjoitti sen nimmarin.. Ja läheltäkin hän oli erittäin kaunis nainen... Sanoin hänelle että isäni on niin kateellinen kun ei päässyt keikalle mukaan :D (jota hän oikeasti oli)... Ja yllätys oli myös, että hän ei ollut mikään pitkä nainen..vaan ihan "tavallisen" pituinen.. suurinpiirtein samaa pituutta kuin minäkin eli 163cm. Halasimme ja annoin muille ihmisille tilaa tulla pyytämään nimmareita ja ottamaan kuvia.. Itsekin olisin pyytänyt yhteiskuvaa, mutta kun ihastuttava äitini rikkoi minun digikameran kuukausi pari kuukautta sitten takaperin ollessaan laivareissulla... Joten odottelen nyt vaan että äiti hommaa miulle uuden kameran :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.