IRC-Galleria

Nuu-

Nuu-

Ex nihile nihil fit.

[Ei aihetta]Maanantai 13.02.2006 19:14

Haaste.

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Kirjoitan haastamieni ihmisten nickit tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Mulla on erikseen "aamuvaatteet", sellaset tietyt löysät housut ja löysä paita, ja isot villasukat, jotka mä pistän päälleni heti kun nousen sängystä, ja tallustelen niillä syömään aamupalaa. Mä en missään nimessä voi laittaa normivaatteita ennen kun oon saanu aamupalaa, koska se ei muuten oo aamupala.

2. Jos mä oon porukoille vihanen, niin mä saatan olla koko päivän syömättä, ja "kostaa" sitä kautta, koska mä en oikeesti sais olla syömättä.

3. Tarkistan ettei sängyn alla oo mörköjä tai palkkamurhaajia ennen nukkumaanmenoa.. Tarkastan myös lauteiden aluset, ettei siellä oo suihkumurhaajia.. Ja nämä rituaalit toistuu joka kerta.. :P

4. Kuuntelen Lou Begaa joka kerta kun siivoon huonettani. Mambo number 5 vaan on niin hyvä.. :)

5. (Samun mielestä, mutta ei omastani) Pistän teehen ensin sen pussin ja sitten vasta sen veden.. Kuvittelen että siitä teestä ei tuu yhtä vahvaa, jos sen veden laittaa ensin.

Haastan seuraavat henkilöt:

blondi-
Balthamaisteri
[[titta]
MCLP
qraxo

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.