IRC-Galleria

Olawi

Olawi

ei käy täällä

^Piu perkelePerjantai 20.01.2006 19:48

Ketjukirjeet on saatanasta.

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Mutta kukapa nyt ei itsestään haluaisi puhua =)

1) Asettelen likaiset veitset & haarukat ym. astianpesukoneeseen tarkasti ryhmiin, ja olen sitä mieltä, että kaikki tekisivät niin, jos vain olisivat tulleet ajatelleeksi asiaa.

2) Viilaan oikean käteni kynsiä 1500:lla vesihiomapaperilla.

3) Syön ihan tolkuttoman paljon ketsuppia paistetun makkaran (HK!) kanssa. Siis oikeasti ihan tolkuttoman paljon. Mutta se on terveellistä kun siinä on lykopeenia..

4) Istun aina samalle paikalle bussissa ja olen harmistunut mikäli se on varattu.

5) Pienenä (siis aika pienenä) luin huvikseni yläasteen ja lukion biologiankirjoja ja halusin tulla isona Korkeasaaren intendentiksi. Samasta syystä olin sitä mieltä, että vanhempieni pitäisi äänestää presidentinvaaleissa Koivistoa, kun sillä oli sama sukunimi.

Ja seuraava ^5 olkoon (hatusta): Tepsu, msp_, Fallafel, myydeli, krnn - tosikkoja kaikki tyynni (saadaanpahan tämäkin katkaistua =)


Päivityksiä:
<Fallafel> työnnä sää ketjukirjees ahteriis :D ei kukaan voi _oikeasti_ jaksaa semmosia :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.