IRC-Galleria

Olawi

Olawi

ei käy täällä

Blogi

- Vanhemmat »

^Piu perkelePerjantai 20.01.2006 19:48

Ketjukirjeet on saatanasta.

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Mutta kukapa nyt ei itsestään haluaisi puhua =)

1) Asettelen likaiset veitset & haarukat ym. astianpesukoneeseen tarkasti ryhmiin, ja olen sitä mieltä, että kaikki tekisivät niin, jos vain olisivat tulleet ajatelleeksi asiaa.

2) Viilaan oikean käteni kynsiä 1500:lla vesihiomapaperilla.

3) Syön ihan tolkuttoman paljon ketsuppia paistetun makkaran (HK!) kanssa. Siis oikeasti ihan tolkuttoman paljon. Mutta se on terveellistä kun siinä on lykopeenia..

4) Istun aina samalle paikalle bussissa ja olen harmistunut mikäli se on varattu.

5) Pienenä (siis aika pienenä) luin huvikseni yläasteen ja lukion biologiankirjoja ja halusin tulla isona Korkeasaaren intendentiksi. Samasta syystä olin sitä mieltä, että vanhempieni pitäisi äänestää presidentinvaaleissa Koivistoa, kun sillä oli sama sukunimi.

Ja seuraava ^5 olkoon (hatusta): Tepsu, msp_, Fallafel, myydeli, krnn - tosikkoja kaikki tyynni (saadaanpahan tämäkin katkaistua =)


Päivityksiä:
<Fallafel> työnnä sää ketjukirjees ahteriis :D ei kukaan voi _oikeasti_ jaksaa semmosia :)

[Ei aihetta]Tiistai 08.11.2005 03:45

Lisäys edelliseen. Käytiin Jukan kanssa yösyömässä ja se totes että "unoha se akka"

Kiitos viisaista sanoista -

solmitaan, että ne olisivat solmussaTiistai 08.11.2005 02:04


Minen tajua itteäni.

Miksi aina pitää rakastua ihan vääriin ihmisiin. Miksi ihan väärien ihmisten pitää rakastua minuun. Miksi suuri insinööri on vittuillessaan pistänyt ne oikeat feromonit pinnallisiin idiootteihin ja tehnyt kilteistä ihmisistä arkoja ja oudon hajuisia?

Eniten vituttaa se, että eihän tästä voi edes syyttää kuin itseään. Kuka käski mennä ihastumaan? Mikä yksin olemisessa pelottaa niin paljon, ettei osaa olla hetkeäkään yksin tai selvinpäin? Miksi minä vieläkin vihaan sitä ihmistä joka näytti minulle tuon otsikon ja projisoin sitä vihaa kaikkiin muihin?

Oliskohan pienistä vihreistä pillereistä apua.

Yritänpä nukkua vaikka vitut siitäkään mitään tulee -

Elämän tiistaiTiistai 25.10.2005 21:05


Muutin tänään Hesarin tilauksen sunnuntainumeroksi. Eipä niistä päivittäisistä paperilehdistä ole kuin sytykkeiksi nykyään.

Tilasin sitten post-intoksikaatiohybriksessä Imagen ja Rondon. Elämä jatkuu siis diivailevana oikeistolaisälykkönä.

Perkele. Pitäsköhän mennä halaamaan puuta.

- Vanhemmat »