IRC-Galleria

Näitä päiväkirjoja ja blogeja tarvii sitten olla ihan joka palvelulla omansa. Jopa paikoilla minne sellanen ei oikeen sopiskaan. Tarvis olla aikamoinen Action Man jotta riittäs kirjoitettavaa jokaiseen, ilman että van copy-pastee samat kaikkial. Jossa nyt taas ei ois mitään pointtia. Tietty yks vaihtoehto ois kirjottaa jutut aidolle blogi-sivustolle ja linkata se sitten joka paikasta. Mut sitten jäis näihin muihin paikkoihin tyhjiä kohtia, käyttämättömiä ominaisuuksia, jotka sitten häiritsis. Joten pitää sitten pyrkiä kirjottelee tasasesti vähän joka puolelle, painottaen tarvittaessa palvelun aihetta. Hmmh, tänne siis pitäs varmaan kirjoittaa miten mulla meni eilen irkissä..

Mut joo, blogia löytyy ainakin city.fi:stä myös. Ja ei tarvii paljoo miettiä, jotta keksii millä nimellä se siellä on. Sinne kurkkiin vaa, mikäli on töissä/muualla tarpeeks tylsää, ja tutkailee samalla mitä muuta oon sinne saanut aikaan..


np: Fractal Glider - Things that go bump in the night

On the movePerjantai 28.04.2006 16:34

Joo, nyt liikutaan jo. Junan suuntana Tampere, siellä hypätään sitte toiseen junaan joka toivottavasti vie mut Hesaa.. eka kerta ku olin asemalla enne ku junaan ees pääsi.

Fiilis pomppaa jo hivenen kun pääsee istuu junaan. Kun lähdetää liikkeel, aletaa olee jokseenki korkeella.

Tyypit Hesas ja Espoos: Paetkaa. Jos ei mahdollista, lukitkaa ovet ja sulkekaa verhot.

np: 5th element - 2.8 promillea

Yo, word for the weekendLauantai 22.04.2006 02:45

Tossa Baarin jälkee, siis sen ohjelman, ei varsinaisen paikan (jännä ku nykyää voi baariinki päästä poistumatta kotoa..) aatteli et mitä sit. Telkustakaa tullu mitää katsottavaa eikä mitää erikoista leffaakaa ois tossa, mut sit keksi, et luenpa kirjaa. Viime kerrasta on. Joten nyt makaan sängyllä galtsuilees :P

mut nii, loppu viikon ja viikonlopun powerplay:
Joniveli - Lähemmäks En Pääse

In memory of Double ChallengeTiistai 11.04.2006 12:23

hmmh.. tainnu unohtua tuo viitonen, korjataampa se nyt.. ja samalla saatetaan nämä haasteet loppuun..

5. Pilkku ja piste -addiktio.. kuten täältäkin varmaan voi huomata, joka väliin pitää tunkea muutama piste.. sama pätee tekstareihin ja muuhun kirjoitettuun tekstiin. Onneks pientä paranemisen toivoa on ilmassa, koska oon päässy kolmesta pisteestä kahteen. Myös lauseiden pitususennätyksiä tavoitellaan, kun väleihin tungetaan useita pilkkuja, mutta pistettä näy missään... lauseen pituus voi olla useita rivejä..

5. Don Johnson Big Band - Road

Double Challenge - The ComebackKeskiviikko 05.04.2006 14:28

Joo, vähän jääny tää taas, mut koitetaan saada kunnialla loppuun... tällä kertaa vain kaks piisiä

6. Placebo - Song To Say Goodbye
7. Kwan - Diamonds

Double Challenge 4Perjantai 17.03.2006 18:51

4. X-Ecutioners - The Shield Theme (X-Ecutioners remix)

4. Usein juustosta pitää höylätä päällimmänen kerros pois pakkausmateriaalin poistamisen jälkeen, vaikka kai se juusto syötävää ois..

Double Challenge ZeroKeskiviikko 15.03.2006 10:17

Toisen haasteen kuvaus:

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


Ja seuraava erä vastauksia:

3. Coburn - We interrupt this program

3. En voi heittää ilmaisjakeluja roskiin, enne ku oon vähintää pläränny ne läpi...

The Return of Double ChallengeMaanantai 13.03.2006 08:46

Ensimmäisen haasteen kuvaus:

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat viisi henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.


Ja toiset vastaukset:

2. Leijonamieli & Putkimiehet: Laulu sadepäivän varalle

2. Vessan hanasta tulevaa vettä EI voi juoda, vaan pitää lähteä etsimään toinen vesihana sitä varten. Tosin koitan totuttaa itteeni siihen, että ei se vessankaan vesi mua tapa...

Double challengeLauantai 11.03.2006 12:02

Kun ei näihin haasteisiin vastaamisesta tunnu tulevan mitään muute, kokeillaan näin, eli vastaan kahteen samaan aikaan, kumpaankin yhden kohdan kerrallaa. Tän hetken piisit ja toinen on outoudet.

1. Brightboy - 1989

1. Älkää päästäkö mua leluosaston lähellekää. Alkaa heti kattelee hyllyjä, ja jos näkee jotai kiinnostavaa, ni pitää mennä hiplaa ja tutkii. Etenki sellasii, joita oli omas lapsuudes

Dancing in the snowfallKeskiviikko 08.03.2006 08:37

Tulipas sitten tänään tanssittua matka kotiovelta hissille. Kotoa kun ei koskaan lähdetä ilman, että ois kuulokkeet korvilla ja musa soimassa. Tuli kyseisestä piisistä niin kesäinen olo. Sopii mainiosti tuohon lumisateeseen. Sentään oli lämmintä, ainakin eilisen jälkeen *avaa oven keväälle, joka ei muuten näemmä tajua tulla*

Ah, tänään ois sitten tarkotus vähän järjestää uutta kotia. Ei sillä etteikö laatikko, ja muut, pinot epämääräisesti lattioille laitettuna olisi ihan kiva tapa sisustaa, mut toisenlainen organisointi vois ehkä vähentää tavaroiden etsimiseen kuluvaa aikaa tulevaisuudessa. Eilenkin kun lähti töihin joskus enne kuuttaaamulla (yöllä?), ja oli kotona vähä kasin jälkee illal.. jos tänään sais jo nauttia sitten tuosta tajuttomia matka-aikoja päästä toiseen vaativasta mega-palatsista (no ok, mä ehkä iha hitusen liioittelin...)

Music: Fun Factory - I Wanna B With U (Juurikin tuo tän aamun piisi...)