IRC-Galleria

Shopping!!!Sunnuntai 11.02.2007 16:23


Kaytiin eilen Asamin kanssa ostamassa vaan sukkahousuja toihin,mut loysin itelleni sit samalla uuden paidan ja uuden farkkuhameen mut se hame taidetaan ennenminki luokitella vyoksi :) jos viela tiputtas painoa sellasen 10kg ni sit se nayttas hyvalta.. Ja hyvinpa tuo paino tuntuu laskevan ku syo vaan kaks kertaa paivassa ja niin terveellisesti!

Kaipaan kovasti saunaa ja kylmaa siideria seka rasvatonta maitoa ja vaharasvaista juustoa..On valilla niin kova himo menna saunaan,vaikka taalla sellanen onki mutten saa sita kayttaa jostain syysta :(

Ersku soitti eilen,ihanaa kuulla sun aanta beibe,oliki jo niin kova ikava!!Katon sulle niita koruja ja kerron myohemmin sit hinnan mita maksaa lahettaa niita,ei mitenkaa ilmasta..kaikki tulee lentorahtina ja siina kestaa noin viikon verran reissatessa..

Kiinalaiset alkaa valilla kayda jo hermoon..ne tekee parkkipaikkaa kaupassa pahemmin ku suomalaiset mummot eika ne ymmarra vaistaa,en haluis olla kauheen vakivaltanenkaa mutku ei ne tajua vaistya vaikka nakevatki et mina tulen..

Kesa tulee niin kovaa vauhtia etten ma pysy perassa,lampotila tanaan kipusi jo melkein kolmeenkymppiin ja en oikee tiia mita pitas pukea,koska illalla lampotila laskee siihen plus kolmeen,eli vaihtelu on aika hurjaa!!!

Ensi viikolla on sitten ne bileet kiinalaisen uuden vuoden kunniaksi ja taalla kaikki on jo niin innoissaa etta meinaa tukehtua :) rahaa jaetaan pitkin ja poikin ja kohta on muutenki taas palkkapaiva..ollaan menossa wonderin,asamin,didin,jackelin ja muutaman muun kanssa wholesaleen ostoksille,sielta saa farkkuja kahella eurolla ja muutaki kamaa ihan pilkkahintaan..ostan sielta sitten kaikkea kivaa ja saatte sitte ens kuussa naha postin lappuja omasta luukusta ku laitan niita tulemaan :) ma pelkaan vaan sita et miten helvetissa ma ikina paasen taalta pois ku olis niin paljon kaikkea kivaa mita haluis mukaan..

Olkaapas nyt kiltisti ja terveina,muhun iski mahapopo ja olen tosi kipeena ollu muutaman paivan..nyt alkaa helpottaa ku Gordon haki mulle kaupasta sellasia ruskeita pienia pillereita putkiloissa mita pitaa vetaa (maistuu muuten mullalle)..onneks alkaa jo helpottaa!!

Rakastan teita kaikki kovasti ja kissy kissy kaikille..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.