IRC-Galleria

Ei jaksa..Tiistai 27.03.2007 19:30

..kamppis ja naapuri on saanu kenkaa!!Voi vitulla paahan..Ma nyt sit ens kuussa joudun ottamaan vastaan uuden asuintoverin,ei kiva ei kiva!!!

Just ku alko tuntuu turvalliselta ja hyvalta,just ku olen sopeutunu niin hyvin etta voi kavella kotona alasti ilman etta ketaan valittaa..voi perkele!Mina olen siis huomenna marssimassa human resources managerin puheille vahan takomaan jarkea sille naiselle paahan!Mita vittua ne meinaa teha ens kuus ku on Trade Fair ja melkein pelkkia ulkomaalaisia asiakkaita ja pelkkaa kiinalaista henkilokuntaa?Kusessa ne on..No mut eipa oo mun ongelma..

Mua on sarkeny paata kohta kaks viikkoa putkeen ja huomiseks oon varannu yksityiselta laakarilta ajan,se on kuulemma hyva tohtori ja puhuu jopa englantia joten saadaan siis tietoon mika mua vaivaa..yks mita ma ite epailen on se et nako on huonontunu ja aion myos kaya ilmasessa naon tarkastuksessa ihan vaan sen takia et jos ma tartten lasit ni hommaan ne taalta mieluummin halvemmalla..aion kyl muutenki ostaa piilolasit (varilliset)..

Pakko kai se on mentava nukkuu jotta saa selvitettya vahan paata..tuntuu vaan niin helvetin yksinaiselta ja varsinki ku kamppis laitto just viestin ettei oo tulossa yoks kotia..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.