IRC-Galleria

Pääsiäislohi

Pääsiäislohi

 

Jouluavautumisen paikka!Torstai 24.12.2009 02:46

Sitä tässä on tullu jo muutamana vuotena mietittyä että mikä lauseessa "en tarvii ku rahaa" menee yli ymmärryksen? Se on aina juur sama juttu, lokakuussa rupee ihmiset kyselemään että mitä aki haluais joululahjaks ja aina se vastaus on että rahaa. Jos siihen lahjaan nyt ei niin kamalasti halua panostaa eikä kehtaa jotain yksinäistä 10/20e seteliä sinne kuoreen laittaa niin voin kertoo että siitä yksinäisestä setelistä on aika vitusti enemmän iloa ku jostai kahvikupista täynnä puoliks sulaneita suklaakohvehteja.
Ja mikä vittu noissa joululauluissa on? Onhan se ny ihan kiva kuulla sillon tällön joulun alla jotain tommosia perinteisiä mutta EI JUMALAUTA KU NIITÄ TUNGETAAN JOKA TUUTISTA JA VITTU KAHEN TUNNIN SISÄÄN TULEE VIIDELTÄ ERI ESITTÄJÄLTÄ SYDÄMEENI JOULUN TEEN!
Sitten se jouluruoka. Mikä siinä oikein on ku tarvii joka vitun vuosi ostaa VÄHINTÄÄN semmonen 8kg kinkku jota syödään sitte vielä uutenavuotenaki. Hyvän makustahan se on ekan päivän ajan, sitte se koitetaan tunkee jääkaappiin ja eihän sitä ees lämmitetä uudelleen ku sitä seuraavana päivänä mätetään. Eiks semmonen 2kg kinkku olis ihan riittävä ja lähetettäs ne loput 6kg vaikka sinne afrikan neekereille nii saavat edes kerran vuodessa ruokaa?
Lisää niistä lahjoista. Helvetin mielenkiintosta ku tullaan puol 12 maissa kysymään että ootkos paketoinu lahjat jo. Niin mitkä lahjat? Jos ostat arvan tai suklaata nii vaikutat tylsältä "ei se muutakaan keksiny" -tyypiltä. Rahaahan taas ei tietenkään voi itteään vanhemmille ihmisille antaa. Ja ei, se ajatus EI TODELLAKAAN ole tärkein. Mä olen mieluummin ilman lahjaa ku vastaanotan näitä pyyhe/kahvikuppi komboja. Pyyhkeitä mulla on niin monta ku tarviin ja kovin montaa kahvikuppia en pysty kerralla käyttämään.

Joulumieltä kaikille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.