IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 29.01.2009 20:16

Vuonna 1896 nuori kolmen lapsen äiti menetti järkensä, tappoi perheensä, paloitteli heidät ja sijoitti palaset etikkaliemeen. Tämän jälkeen hän hieroi itseensä sinappia hokien samalla sanaa "kerinee", jonka jälkeen hän tappoi myös itsensä. Kaiken tämän sanotaan olleen paholaisen syytä.
Nyt kun olet toistanut mielessäsi sanan "kerinee", tämä nainen (nimeltään Mary Jane) tulee yöllä uniisi. Aamulla herätessäsi huomaat olevasi sinapin peitossa ja kaikki rakastamasi ihmiset ovat kuolleet!

Jos lisäät tämän päiväkirjaasi minuutin sisällä vältyt tältä karmealta kohtalolta ja jäät bussin alle.

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.01.2009 06:57

Pasiasliha teki comebackin!

[Ei aihetta]Perjantai 23.01.2009 18:48

kakkaa lumella kakkaa lumella kakkaa kakkaa kakkaa lumella

[Ei aihetta]Maanantai 19.01.2009 07:21

saatanan vittu. ei tullu si tänäänkä nukuttua. vittu.
http://www.youtube.com/watch?v=f2QXYbouTH4

tälläseks se meni ku artsubeibe joinas :)

"11.2. julkaistaan kiekkoversio tästä toukokuussa ilmestyvän albumin ensimmäisestä sinkusta! Mukana myös Misfits-yhtyeeltä coveroitu Dig Up Her Bones!"

ei tässä enää tiiä pitäskö itkee vai nauraa D::::::::::

[Ei aihetta]Perjantai 16.01.2009 00:09

Maailman rohkeimmat miehet

1. Mies, joka tulee myöhään kännissä kotiin, yltympäri huulipunan jäljissä ja haisee naisen parfyymille, läpsäyttää vaimonsa takamukselle ja sanoo: "Sä oot sitten seuraava!"

2. Vaimo oli makuuhuoneessa sängyssä lukemassa kun hänen miehensä käveli makuuhuoneeseen lammas kainalossaan.
"Tässä on se lehmä, jonka kanssa harrastan seksiä kun sinulla on päänsärky."
"Toi on kyllä lammas", vaimo kommentoi.
"Mä puhun lampaalle", mies vastasi.

3. Mies huomaa vaimonsa pakkaavan matkalaukkunsa, joten kysyy "Mitä teet?"
Nainen vastaa: "Pakkaan tavaroitani ja muutan Lontooseen.
Olen kuullut, että siellä maksetaan naisille 400 puntaa siitä mitä olen antanut sinulle ilmaiseksi." Myöhemmin kun nainen on lähdössä, hän huomaa että mies on myös pakannut matkalaukkunsa.
Hän kysyy "Mihin sinä olet lähdössä?"
Mies vastasi: "Tulen mukaan Lontooseen. Haluan nähdä miten pärjäät 800 punnalla vuodessa."

4.Nainen oli ostoksilla paikallisessa S-marketissa ja poimi kauppakoriinsa 2 litraa maitoa, rasiallinen kananmunia, 2 litraa tuoremehua, salaattia, tomaatteja ja kahvipaketin. Ulko-oven vieressä oli juoppo tarkkailemassa naista kun hän nosti tavarat kassan hihnalle.
Hetken jälkeen juoppo lausui: "Oot varmaan sinkku."
Nainen säikähti hieman, mutta häntä kiinnosti myös tietää miten juoppo oli voinut tietää hänen sosiaalistatuksensa, koska hän oli todellakin sinkku. Hän tarkasti ostoksensa, mutta ei voinut löytää niistä mitään merkkiä,mikä olisi voinut paljastaa häntä sinkuksi. Loppujen lopuksi hänen oli pakkomyöntää juopolle: "Niin olen, mutta mistä tiesit?"
"Koska oot niin saatanan ruma."


mulla on ollu tää kai joskus ennenki tääl mut tää on nii loistava et oli pakko laittaa takas D:::

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.01.2009 16:36

jesh, muistin passuni :)

Facebook-tilisi on poistettu käytöstä.

Jos haluat ottaa tilin uudelleen käyttöön, kirjaudu sisään tavalliseen tapaan, ja lähetämme sinulle käyttöönottosähköpostiviestin.

Palaa pian,
Facebook-tiimi
SAATANA!!!! OTA KUPPI RIISIÄ JA VITTU KAADA MAITOA SINNE SEKAA SAATANA! SITTE VITTU LAITA SINNE SAATANA VITTU KALAPATUKOITA JA ITTU PIHVIÄ VITTU SEKAA JA SEKTOA NE VITU PITKÄLLÄ METALLI KAUHALLA SAATANA, VITTU SITTE OTA HELVETTI BENSAA JA ITTU LEVITÄ SITÄ VARTALOLLE JA VENAILE ETTÄ SE KUIVUU VÄHÄSE.. SITET VITU HOMO LAITA VITTU VOITA SAATANA IHA HELVETISTI UUNIIN SULAMAAN SEMMONEN VITU ISO 50KG MÖHKÄLE JA VITTU .. SITTE SAATANA VEÄ UUNI 1000000' ASTTETTA VITTU JOS PYSTYY SITTE!!!!!! VITTU DIPPAA ESINAHKAS SINNE VITU KUPPII JA SYTYTÄ ITTES TULEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!! SÄÄ PALAT NIIKU ITTU 30mIN :_
D JA SITTE MEE KYYKKYYN UUNIN ÄÄREEN JA AVAA SE VITU UUNIN LUUKKU JA NE VITTU NE SULANEET VOIT TULEE VITTU PAINEELLA SUN MUNAS PÄÄLLE JA NÄNNIES PÄÄLLE JA VITTU BENSA VIELÄ PALAA SEN 20MIN SUN IHOLLA!!!!!!!!!!!!!!!!!! :
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

[Ei aihetta]Perjantai 09.01.2009 06:29

vähäc kusee toi unirytmi, oon melkei 5h koittanu saada unta mut ei onnaa. jätin oveen lapun et äiti saa herättää mut ennenku lähtee töihin, eli ~4h päästä vituttaa.

oon tässä nyt viitisen tuntia pohdiskellu kaikkee enemmän ja vähemmän syvällistä. tulin siihen tulokseen et jos jonain päivänä heitän lusikan nurkkaan ja te siellä poru suussa ranteet auki perustatte mulle jonku helvetin muistoyhteisön nii se ei sitte sisällä seuraavia termejä/ilmauksia/VITTU JOTAIN:

-galtsunick
-<3
-:( ym hymiöt
-muistolle

eli ali_kebabin muistolle :( <3 on se mitä vältätte kaikkein eniten. joku "aki kuoli" on iha hyvä. tai no, toki voi olla että oon muuttanu nimeni vaikka lemminkäiseks, mistäs sitä tietää.

just huomasin et oon ollu kuukauden selvinpäin ja myöskin tupakoimatta, kyllä se aika vaan rientää ku on mukavaa tekemistä elikkä 16h/d dataamista ja 8h/d nukkumista. tää alkaa kieltämättä jo kyllästyttään, ON SE KIVA ku pääsee maanantaina kouluu.

vittuttaa aika suunnattomasti ku last.fm ei kerro mulle mitä kuuntelin eniten viimevuoden vikalla/tän vuoden ekalla viikolla. siis mitävittuu oikeesti!?!111313138914309183 SAATANA

waretan muute atm housee, se oli iha jees ku katoin pari jaksoo. on myös helvetin kova nälkä ja vähä janottaa. tääl alkaa myös olee vähän kylmä ku sammutin patterin ja avasin ikkunan, koska täällä oli vitun kuuma.

te tossa 3h päästä heräilette ja lähette kouluun, mä taas lähen 7h päästä vaihteeks sairaalaan jossa ne taas ihmettelee miten paskaan kuntoon oon jalkani saanu :)))))))))))))))) johan sitä on vasta 3½ viikkoa kummasteltu! se myös edelleen haisee juustolta, antaakoha ne jo mulle luvan pestä sitä?

kerrompa tähän loppuun vielä helvetin paskan vitsin näin aamuyötä piristämään!

Venäläinen, suomalainen ja somalialainen olivat baarissa. Kukin heistä tilasi yhden oluen. Oman oluensa juotuaan venäläismies heitti tuoppinsa ilmaan ja ampui sen sirpaleiksi. Hän sanoi: "Meillä Venäjällä nää tuopit on niin halpoja ettei tarvii samasta kahta kertaa juoda!"
Somalialainen mies katsoi venäläistä, jonka jälkee heitti oman tuoppinsa maahan ja sanoi: "Meillä Somaliassa on niin helvetisti hiekkaa että siitä tehään semmonen määrä lasia vuosittain ettei tarvi kahta kertaa samasta tuopista juoda!"
Suomalainen tilasi uuden tuopin, puukotti venäläisen ja somalialaisen ja tokaisi: "Meillä täällä Suomessa on niin helvetisti teitä venäläisiä ja somaleja ettei tarvi kahta kertaa samassa porukassa juoda."

hehheh kun oli hyvä juttu, öitä kaikille!

[Ei aihetta]Keskiviikko 07.01.2009 15:35

jee, varpaani on luutunut kasaan! jalkateräni myös tuoksahtaa vahvasti juustolta, eikä miltään kivalta miedolta edamilta vaan 9kk kypsytetyltä emmentalilta :) kynsikin repäistiin helvettihin, en saanut sitä mukaan vaikka pyysin kovasti :< siitä olisi saanut hienon kaulakorun, hehee =)=)))