IRC-Galleria

PIPPANA82

PIPPANA82

maasta ne pienemmätki ponnistaa

CSI OULU: KADONNEEN AUTON METSÄSTYSKeskiviikko 25.02.2009 13:59

Oulusta on kadonnut autohallista auto. Tutkimusryhmämme lähtee tutkimaan asiaa. Ensimmäine älynväläys päätutkijaltamme Mosselta. "Otamme muotin autohallin lukosta, koska varkaalla täytyy olla avain tähän halliin. Epäiltyjen määrä vähenee". Teknikkomme Puppe saa tehdä tästä muotin, joka helpottaa työtämme.
Varastetun autopaikan kohdalla on öljyläikkä. Tutkijamme Nuppe (öljyasiantuntija) tutkii öljyn, ottaas sitä sormanpäähänsä ja maistelee. "Tätä öljyä myydään yhdessä ainoassa liikkeessä oulussa, taidankin mennä haastattelemaan myyjää"
"Oikein nerokasta, teepä niin", Mosse sanoo helpottuneena.


öljyliikkeessä:

Nuppe: "Päivää, haluaisin tietää, ketkä kaikki on ostaneet tätä tiettyä öljyä tästä liikkeestä. Haluan että maistat tätä, että tiedät mistä öljystä on kyse"

Myyjä: "ahaa, no maistampa" *maistaa* "joo muistan kuka tätä osti, mies oli vaaleatukkainen, vaaleaihoinen"

Nuppe: "No jopas veti vesiperän, syyllistä ei löydetä tällä ilmalla. Aurinko paistaa ja hanget loistaa. Syyllinen todennäköisesti piileskelee lumihangessa ja on näkymätön. Taidanpa palata toimistooni nauttimaan donitseistani ja luksuskahvistani miettien mihin tästä edetään"

_____________tHE END____________________________________________________________________


*MINÄKÖ HÖLÖMÖ, EHEI MIETIN TÄTÄ EILEN ILLALLA ENNENKU MENIN NUKKUMAAN, OLI PAKKO KIRJOTTAA MUISTIIN, NÄIN SITTEN UNTA ET AUTONI VARASTETTIIN =)))) *

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.