IRC-Galleria

PUNN1

PUNN1

punainen ja alasti.joo

Rakastaa ja tulla rakastetuksiMaanantai 23.06.2008 02:40

Kesä. Lämmin. Mitä tapahtuu? Ihmiset alkavat seurustelemaan. Lämpötilan nousu saa aikaan kaksi asiaa. 1) hormonit hyrräävät kiivaammin. Yhtäkkiä se no emmä nyt tiiä onkin juuri se oikea ja sitten sitä syödään yhdessä samasta jäätelöstä. 2) silmän ruoka lisääntyy. Kuka nyt viitsii olla farkut jalassa kun on plus 20 astetta lämmintä ja aurinko paistaa? Valitettavan monella jää kesäkundista tai -kissasta vaan muistot käteen, toisilla käy tuuri ja ensi vuonnakin säästetään, kun ei tarvitse ostaa kahta jäätelöä.

Mummolla ja papalla oli kultahäät nyt kesäkuussa. Pikkusisko, kaveri ja toinen kaveri, ja kaveri alkoivat seurustelemaan. Ystävällä on vuosipäivä Heinäkuussa. Pikkusiskon ihastus on taas koko kesän maisemissa. Onnee vaan niille. Itsellä kesäseurustelu loppui syksyyn ja tämä kesä on sitten kulunut haikailessa yhtä toista. Tai no tämä vuosi on mennyt siinä, vaikka se ei aina siltä ole näyttänyt. Sitä vain toivoisi, että joku (Hän) voisi rakastaa minua. Sitä tuntee itsensä kurjaksi, kun muut pussailee ja on sillain, että huomaa, että ne välittää oikasti toisistaan. Ja sitten itse saa osoittaa samanlaista rakkautta vain tyynylle.

katkeran naisen valitus vielä loppuunkin. Voisivatko parit joskus ajatella muitakin? Muittenkin tunteita? Miettikää kerran millaista on, jos ja kun on pariskunta jotka kattoo toisiinsa sillai ja on sillai sillai ja nuolee 24/7 toistensa kitalakeja ja vierellä on ihminen, josta tuntuu, että kukaan ei rakasta häntä sillä tavalla koskaan ja kuitenkin sitä haluaisi. Se tuntuu pahalta. (Se myös ällöttää katsoa, kun toiset tarkistaa hampaitten paikkoja toisilta.) rakkauden osoitus on sallittua ja jopa pakollista, mutta sitä voi miettiä koska maataan toistensa päällä ja koska huomioidaan muitakin ihmisiä.

amen

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.