IRC-Galleria

Luovutin.Perjantai 31.03.2006 01:40

Oli tarkoitus kasvattaa ostsatukka pois. Projekti oli jo erittäin hyvällä mallilla, mutta alkoi kulahtanut letti tympimään... Siispä sakset kauniiseen käteen ja nipsnaps - uusi look valmis! Muodinmukaisuudesta en tiedä, mutta kiva saada vähän uutta ilmettä. :)

Kaipa sitä olisi muodonmuutoksen tarpeessa muutenkin... taidan tehdä huomenna uusimman naistenlehden jumppaohjelman. operaatio "piukat pakarat kesäksi". Toivotaan että se on tehokas jumppa, koska harvoin teen niitä toista kertaa. :D
tässä asiassa olen kyllä hieman pessimistinen, joten pahoittelen jo etukäteen... joka kesä kun yleisöosastot ovat täynnä ärsyyntyneiden ihmisten kirjoituksia siitä miten rumasti mahamakkarat pömpöttävät ja takamus tursuaa... tarkoitukseni ei ole siis muodoillani pilata kenenkään kesää, mutta aion silti pukeutua bikineihin ja mennä rannalle lekottelemaan - kaipa sitä muillakin on oikeus nauttia auringosta kuin s-kokoisilla ihmisillä??? Ja jopa julkisella paikalla!?

No, eipä siitä sen enempää. Keskittäkää katseenne hienoon tukkaani jos keväinen operaationi epäonnistuu! (ja jos oikein pahaa tekee, niin katsokaa toiseen suuntaan) ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.