IRC-Galleria

Talvisia totuuksia ja tissit rocks.Maanantai 06.11.2006 15:46

Pitempi tovi on kulunut tämän pinnallisen päiväkirjan kirjoittamisesta mutta nyt jotain rustaan pienen agression ansiosta.
Tänään haluaisin olla materialisti oikein kunnolla, haaveissa on kuluttaa rahani mp3-soittimeen, 250 gigan kovalevyyn ja psp2:een. Tämän ideapurkauksen sain kun uin aamulla utareissa ja valelin itseni ranskalaismausteella, hyii ja samalla jätin munat liian raaoiksi.
Lauantaina olimme niiiiin pahoja, mustapunaista ja verkkopaitaa, nännit näkyivät monella, pakarat punasina jokusella ja toisien rintalihakset näyttivät entistä isommilta. mmm m! Saatanan yö keräsi liian vähän porukkaa mutta olihan siellä kuitenkin hauskaa. Punaviiniä 2 pulloa aijaijai!
Hohhoijaa vapaapäiväni on kulunut ajattoman löysästi, ihanaa rentoa oloa jokapuolella. Mieli löysä kuin voilla kostutettu munkki ja keho pehmeä kuin maidolla kuorrutettu kalapasteija, hieman homehtunut mutta vahva tuoksu tuo uskottavuutta. Olen ja möllötän. Voin siis hyvin, todella hyvin, ideoita lentelee ja pursuan rentoa hyvää oloa ja aamulla olin täpötäynnä lapsenomaista joulutunnelmaa. Uskomaton fiilis tuo, pitää vain osata pitää kiinni siitä ja lujaa, vaipua siihen lapsenmaailmaan, iloita pienistä iloista esim uusista leikkiautoista ja gijouie-ukosta vai mitä lienivätkään. hyviä action-figuureja, nivelet taipuivat jne. Se on mahtavaa! Ajattelemattomuus ja sen tiedostaminen, tunteminen ja sen tiedostaminen, uppoutuminen ja hukkuminen. Heittäytyminen. Siinä liuta hienoja sanoja.
Lueskelin vanhoja yläasteella tehtyjä runoja, hohho, " talvi on tuonut tuoksesi luoksesi. " awwwww, herkkää. Ihanaa kun on säilyttänyt asioita ja luomuksia menneisyydestä. Pitäisi muistaa kerätä aina mahdollisimman paljon muistoja elämänsä varrelta, valokuvia, esineitä ja etenkin omia kirjoituksiaan ja luomuksiaan. Siskoni löysi vanhempieni luota piirustuksiani. Yhdessä kuvassa esiintyivät minä ja siskoni jossa sisko huutaa minulle naama punaisena : " ASTIAT KONEESEEN!! " awwwwwwww

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.