IRC-Galleria

On se kurjuus, on se hitsin hitsi, no tietenkin se kun tämä analyyttinen mieli jatkuvasti tartuttaa minuun niska- ja hartiakipuja ja minä epätoivoissani yritän jotain pirun palleasyvähengitystä niin eihän siitä seuraa kuin lisää sisäisiä jännitteitä. Kaljamaha pullistuu ja eturauhanen repeää, tässä sitä perkele hengitellään ja laulu raikaa, teoria kunnossa, eikun keikalle ->
Gogol Bordello soi, ahh, tämä luo sellaisen kivan tunteen, heittäytymisen haikean tunteen, lapsenomaisen näkemyksen ja sen parhaimman kirkkauden, intuition selveyden. Chris tämän kuitenkin lukee niin haista siinä voodoo-jumala paska!
Jännitän nyt viisi sekuntia jokaista torsoni elintä, hhhnnngh, kyllä kirpaisi mutta kyllä kannatti. Seuraavaksi alakeho, no huh mikä meno! HEI! orava huutelee mua sen pyöräänsä, taidanpa juoda pari bissee ennen kuin tuon hullun karvaisen otuksen mukaan hyppään, puhuukin niin pirusti, raukka elää verbaalisessa helvetissä, hähä! Huomenna töihin siis, pitää ansaita rahaa että saa makaronia.
Uutislehti satasessa oli äänestys. 55 % ihmisistä oli sitä mieltä että rokkarit ansaitsevat liian paljon rahaa. Otan huomenna lopputilin ja painun roopen kanssa leikkimään pyöriäistä kolikoissa.
Hyvää perjantaita!

p/s Älkää harjoitelko tekniikkaa samaan aikaan kun elätte, se pilaa teoksen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.