IRC-Galleria

Peetuli

Peetuli

Naitu on, vaan ei rakastettu

Blogimerkintä

« Uudempi -

Mina dagisTiistai 14.07.2009 05:01

13.7.2009

Ja tänään lähdettiin aamulla 5.00 ruotsin aikaa takaisin laivalle. Hirveä väsymys ja kaikki lukeminen loppu :'( Onneksi ostin laivalta kirjan, eli en ihan kuoliaaksi kyllästynyt. Nyt kotona yritän selvitä kauheasta määrästä sähkö-ym postia :P

12.7.2009

Tämä päivä vietettiin Rosesbergissä Ruotsissa. Käytiin kaupoilla ja äidin bestiksen lapset tuli käymään. Aika rentoa meininkiä siis.

11.7.2009

Tänään kävimme aamulla tivolissa yhdessä Tanskan kuningattaren kanssa :D Oli kyllä hämmästyttävää, kun yritimme päästä tivoliin sisään ja lippukassa sanoi ettei nyt voi tulla kun tärkeät vieraat ovat tulossa. Sitten eteemme pysähtyi loistoauto ja sieltä astuu ulos Tanskan kuningatar :D Lähdettyämme tivolista äiti ajoi Tanskasta Ruotsiin. Oli aikamoinen matka....

10.7.2009

Tänään käytiin oikeassa Nya Havnissa, jonka pienoismallin näin eilen Legolandissa. Olimme siis päivän Kööpenhaminassa. Näin myös Pienen Merenneidon patsaan, ja kuninkaanlinnan.

9.7.2009

Tänään lähdimme laivalla kohti Tanskaa. Sinne päästyämme kävimme Legolandissa, joka on aivan ihmeellinen paikka! Kaikkien kannattaisi nähdä se. Miljoonia erilaisia kaupunkeja, liikkuvia lentokoneita, autoja, kirkkoja joissa soi urkumusiikki, Götan kanaali jossa oikeasti laiva laskeutuu kanaalia pitkin alas.... Vaikka mitä ihmeellistä! Laitan kuvia siitä myöhemmin tänne. Myöskin söimme Legolandin Villissä lännessä, ja siellä oli Legon mallisia ranskiksia!

8.7.2009

Tänään lähdettiin ajamaan kohti Göteborgia. Matkalla käytiin kaupungissa, jossa isä oli pienenä sotalapsena. Oli jännää etsiä vanhoja paikkoja ja taloja, jossa isä ja setäni viettivät ruotsissaoloaikansa. Illalla kävimme huvipuistossa :)

7.7.2009

Aamulla soitettiin laivaan. Onneksi reppu löytyi. Illalla sain sen takaisin, kaikki kamat oli tallella. Mikä helpotus! Nyt vaan korttien kuoletus harmittaa. Päivällä käytiin Sigtunassa, joka oli täti vihreän, täti ruskean, täti sinipunaisen ja setä sinisen kaupunki. Se on todella kaunis paikka, voin suositella!

6.7.2009

Tänään lähdimme kohti ruotsia turun suunnalta. Matka sujui muuten mukavasti mutta unohdin reppuni laivaan! Kauhea sähläys korttien kuolettamisien ja laivaan soitteluiden kanssa. Onneksi ruotsin poliisi on aivan ihana, antoi laivaan suoran numeron kun sitä ei muualta saanut. Tack så mycket!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.