IRC-Galleria

PenceyPrep

PenceyPrep

PELKURIT PINOON JA LÄLLÄRIT LAKOON

Selaa blogimerkintöjä

täs mä vaan oon?Sunnuntai 18.10.2009 04:06

Kerro 5'lle tärkeälle ihmiselle mielipiteesi heistä,
mm. sukulainen, poika/tyttöystävä, ystävä jne.
HUOM! Älä kerro nimeä, anna muiden arvata!!!

Mistäköhän alottais.

1. Ylitsepääsemätön asia on sinä. Luulen aina, et kiintymys on jääny, mut ei, kyllä se aina ittensä löytää hehz. Kolme vitun viikkoa sun kans sai mut vähän unohtaa mun muita ystävejä, ei se ollu ehkä kovin kivaa, mut mulla ei ihan varmana oo ollut koskaan niin hauskaa, kun noina aikoina. Inhottaa, etten voi puhua sulle mun ajatuksia ja asioita selvimpäin sulle, pelkään, et meet vielä kauemmas. Sä oot lähes joka päivä aina siinä mun vieressä, mun lähellä, mut silti niin helvetin kaukana. Eihän tästä pääse mihinkään 666 :D en tiedä, onko se vika sussa, vai mussa. Haluun oppia tuntemaan sut, mut en uskalla. Älä mene yhtään kauemmas, toveri hei. ps sä tiedät kyllä, että tää on sulle kirjotettu.

2. Sä oot vielä ihan helvetin nuori. Sulla on aikaa kokeilla kaikkea myöhemminkin, jos ihan välttämättä haluat. Tuu takasin, kasaa ittes, oo taas se sama ittes, mikä olitkin ihan hetki sitten. Ei yks ihminen pystyny muuttaa sua niin paljon. Sulla on niin hyvät oltavat, etten tajua, miks meet pilaa ne tommosella. Susta välitetään näissä porukoissa kyllä vieläkin, kukaan ei vaan tajua, et minkä takia sun on pitäny mennä hävittää ittes kaikkiin epämääräisiin aineisiin. Come back plz.

3. Mua inhottaa, et jotkut ihmiset saa sut muuttamaan joitain pieniä juttuja sussa. mä yritän aina ymmärtää sua, mä haluan aina kuunnella sua, kun sulla on sanottavaa, mä haluan, että sä kuuntelet mua, kun mulla on sanottavaa. oot ihanaa kun oot niin siinä. ainakin lähes aina. välillä osaat loukata, pahemminkin. yleensä mä pyrin vaan unohtaa kaikki mitä oot sanonu pahasti, tai mitä oot tehny mulle pahasti. se onnistuu yleensä, mut joskus on hankala kestää. tulee semmonen olo, että '........ai.' oon kokenu sun kanssa ihaneja juttuja, joita tulee vielä ihan saakelisti lisää :D ja musta on niin sulosta, kun sä välillä tunnut niin .. pieneltä? semmoselta, että tekis mieli vaan halata ja pitää huolta. oot oikeestaan vähän osa mua.

4. Mä en kestä vieläkään sitä, kun sulla ei oo asiat hyvin. Jos mä puhun asiasta jollekin ääneen, meinaan aina ruveta itkemään. Oon sanonu niin monesti jo tän, ja kuulostaa ehkä vitun kliseiseltä jne, mut oikeesti, sä ansaitset vaan parasta. Oot niin puhdas ihminen, et on tosi väärin, et sulla ei oo asiat hyvin. Tai oikeestaan, sulla ittelläs asiat saattaakin olla hyvin, mut muiden huolet peittää sun onnen ainakin joskus, sitä onn paha kattoa, kun on niin hankala sanoa yhtään mitään. Sä merkitset mulle nii helvetisti, haluisin olla sun kanssa tosi paljon aina, mut miten on mahdollista, ettei meillä oo aikaa hirveesti toisillemme? You are ma fucken best friend. ps mä kuuntelen sua aina, usko.

5. Yes, i do love u. Usko se, vaikka en aina jaksakaan olla lähellä. siinä ei oo mitään henkilökohtasta, se vaan kuuluu muhun, et tartten omaa tilaa ihan helvetisti.

np paramore - my heart

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.