IRC-Galleria

1. UUDET TYÖAJAT
Ehdotamme, että työajat ovat tästä lähtien seuraavanlaiset (täydellä palkalla, tietenkin): työviikon pituus on kolme päivää: tiistai, keskiviikko ja torstai.
Työpaikalle tullaan klo 11 ja työpäivä päättyy klo 14 mennessä.

2. VUOSILOMAT
Työntekijän vuosiloma on seuraavanlainen: palkallisia lomakuukausia on neljä: kesäkuu, heinäkuu, elokuu ja talvikautena JOKO joulukuu tai muu kuukausi, jolloin on liian kylmä. Ei kukaan jaksa lähteä aamulla töihin, mikäli autoa joutuu raapimaan lumen peitosta.

3. SAIRASLOMAT JA POISSAOLOT
Palkallisia päiviä ovat juhlapyhien lisäksi seuraavat tilanteet: kaikenlaisia juhlia edeltävä päivä, juhlapäivä ja lisäksi juhlien jälkeiset kaksi päivää on varattava toipumiseen. Hyväksyttäviä juhlia ovat mm. rapujuhlat, elonkorjuujuhlat, uuden auton hankintajuhlat, syntymäpäivät (myös tuttavien syntymäpäivät), palkkapäivä sekä palkkapäivän jälkeinen vuorokausi. Vapaiksi voi myös anoa sellaisia päiviä, jolloin teet hankintoja tai käyt esimerkiksi kampaajalla. Näistä vapaista voit ilmoittaa työnantajallesi viimeistään kahta tuntia ennen työvuoroasi esimerkiksi tekstiviestillä. Luvallisia eli palkallisia poissaoloja ovat tietysti myös sairastuminen (sairastumisesta ei tarvitse lääkärintodistusta koska emme halua että lääkäreitä kuormitetaan turhan takia), lapsen sairastuminen sekä kaikki ne päivät, jolloin olet menossa ystäviesi / lastesi kanssa retkelle, ostoksille jne.

4. PALKKAUS
Jokaisessa työssä on alkupalkka, jonka suuruus on aina vakio eli nettona tämä summa on 3400 €. Jokaisesta työvuodesta saa palkanlisää 500 € / vuosi. Työnantaja on velvollinen palkan lisäksi seuraaviin toimenpiteisiin: työntekijä saa kaksi palkallista ulkomaanmatkaa vuodessa (yksi Eurooppaan, yksi EU:n ulkopuolelle), matkan kesto viikosta kolmeen viikkoon. Työntekijä on oikeutettu matkan ajalla verottomaan päivärahaan.

5. TYÖSUHDE EDUT
Työsuhteen alkaessa työntekijä saa käyttöönsä auton. Hyväksyttävät mallit ovat PYHIMYS VOLVO (kesäisin), AUDI, BMW JA VOLVO. Työntekijä on velvollinen hankkimaan alaiselleen myös matkapuhelimen, joka vaihdetaan aina tarvittaessa uuteen malliin. Alainen saa myös veloituksetta käyttöönsä Canal + :n ja työntekijällä on oikeus olla pois työstä mikäli hän haluaa katsoa ruotsalaisia elokuvia.

6. SÄÄNNÖT TYÖPAIKALLA
Työpaikalla on kiellettyä seuraavat toiminnot: kiusaaminen, selän takana puhuminen ja valittaminen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.