IRC-Galleria

PikkuJuha

PikkuJuha

päivät seuraa toisiaan, harmaana raahustaa...
Onnistuin reväyttämään eilen vatsalihaksen koulussa. Käytäntö on että pienetkin vammat näytetään lekurille ihan siltä varalta että jos onkin vaikka jotain vakavampaa jota ei itse heti huomaa. On sitten oikeusturva kunnossa.

Asiaan:

Menin koulun viereiselle terveysasemalle josta minut käskettiin päivystykseen. Menin päivystykseen josta minut käskettiin omalle terveysasemalle, koska "ei-kiireelliset tapaukset hoidetaan omalla terveysasemalla." Muuten hyvä, mutta samalle päivälle on tyystin mahdoton saada lääkärinaikaa klo 13.00 iltapäivällä! Aikojen varaus alkaa klo 8.00 ja ajat on viimeistä myöten varattu klo 8.15!
Ehdottivat myös että menisin vasta seuraavana päivänä lääkärille. Ihan ok, paitsi että tällöin ei (käsittääkseni) oikeus-/vakuutusturvani olisi enää voimassa koska en olisi mennyt onnettomuuspäivänä lääkäriin.

*huokaus*

Päädyin odottamaan Malmin sairaalassa niin kauan että iltapäivystys alkaa, jolloin pääsin lopulta lääkärille. Lähdin koululta liikkeelle n. klo 13, kotiin pääsin lopulta klo 17.15. Yli neljä tuntia vain sen takia että kuulen lääkärin sanovan "älä nyt pariin päivään venyttele noita lihaksia, sitte ens viikolla varovasti voi vähän..."

...ja sitten vielä ihmetellään miksi suomalaista miestä on niin hemmetin vaikea saada lääkäriin!?!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.