IRC-Galleria

PikkuJuha

PikkuJuha

päivät seuraa toisiaan, harmaana raahustaa...

Blogi

- Vanhemmat »
Onnistuin reväyttämään eilen vatsalihaksen koulussa. Käytäntö on että pienetkin vammat näytetään lekurille ihan siltä varalta että jos onkin vaikka jotain vakavampaa jota ei itse heti huomaa. On sitten oikeusturva kunnossa.

Asiaan:

Menin koulun viereiselle terveysasemalle josta minut käskettiin päivystykseen. Menin päivystykseen josta minut käskettiin omalle terveysasemalle, koska "ei-kiireelliset tapaukset hoidetaan omalla terveysasemalla." Muuten hyvä, mutta samalle päivälle on tyystin mahdoton saada lääkärinaikaa klo 13.00 iltapäivällä! Aikojen varaus alkaa klo 8.00 ja ajat on viimeistä myöten varattu klo 8.15!
Ehdottivat myös että menisin vasta seuraavana päivänä lääkärille. Ihan ok, paitsi että tällöin ei (käsittääkseni) oikeus-/vakuutusturvani olisi enää voimassa koska en olisi mennyt onnettomuuspäivänä lääkäriin.

*huokaus*

Päädyin odottamaan Malmin sairaalassa niin kauan että iltapäivystys alkaa, jolloin pääsin lopulta lääkärille. Lähdin koululta liikkeelle n. klo 13, kotiin pääsin lopulta klo 17.15. Yli neljä tuntia vain sen takia että kuulen lääkärin sanovan "älä nyt pariin päivään venyttele noita lihaksia, sitte ens viikolla varovasti voi vähän..."

...ja sitten vielä ihmetellään miksi suomalaista miestä on niin hemmetin vaikea saada lääkäriin!?!

Tuskaa ja vääntöä...Tiistai 01.11.2005 14:46

Aloita aamu tukevalla aamupalalla. Ei mitään vihreää, kevyttä möhnää vaan kermajuustoa ja maksamakkaraa leivän päälle ja huuhtelet alas kaakaolla. Siirry välittömästi IP-tunnille jossa harjoitusvastuksena on itseäsi n. 30kg painavampi henkilö ja tunnin aiheena sidonnat ja niistä irtautuminen.

On muuten hiukka väsy olo... Särkee... Tuskaa... Argh...

Rakas päiväkirja...Keskiviikko 26.10.2005 02:24

Kuuntelen Sotajumalaa ja irkkaan. Kuluuhan se nuoruus näinkin.
- Vanhemmat »