IRC-Galleria

PikkuTiu

PikkuTiu

~Tähti silmä~

Uusimmat blogimerkinnät

:/Lauantai 13.06.2009 10:33

Annetaan asioidin edetä omalla tavalla! Mä pelaan tän näin, pelaa sä niinku hyväks näät, mut tiedät et tuut aina olee mulle se tärkein täs elämäs, ku kuulutaan kuitenkin toisten elämään tosi paljon. Itse pelasit tän asian liian ankarasti omaa lastas kohtaan..Tässä on tulos. Toivon et tajuisit joskus mikä on hyvä ja mikä paha, meissä kaikissa on vikaa, kukaan ei voi olla täydellinen! Kaikki tekee elämässä virheitä. Se on vaan karu totuus...Mä teen elämässäni virheitä. Mut sen tunnustasn ettei must oo käsittelee asioita yksin enään kohta. Mä en pysty enään koht elää onnellist elämää ku jokainen läheinen ihminen tunkee lisää paskaa niskaan...Just ku yritin saada asiat kuntoon ni sit heitetään himast pihalle. (aina ei mee nallekarkit tasan) SE et vittu..Jos elämä on näin ankaraa...Haluun pois täältä...!!!!!!!!! En mä jaksa sellast paskaa mitä nyt on...Mun hermot ei yksinkertasesti kestä tätä! Mulla on läheisiä kavereita jotka mua kuuntelee, mut ei nekään ihmeeseen pysty,
et olisin joskus onnellinen...Yks ihminen yrittää saada mut takas maanpinnalle..mut tuntuu ettei sekään kovin helpolla sitä tee...Sillä on kuitenkin itellänsä tarpeeks ongelmia...Vaikka se ei tunnusta kaikkea...Ei se pysty käsittelee mun asioita sivussa..Vaikka kuinka haluis yrittää saada mulle parempaa oloo! Ei se ole helppoa..Mut mä ite luovutan kohta...EN jaksa käsitellä enää..Mul loppu jo kk sit hermot siihen...Nyt annan asioiden mennä omalla painollaan!
Ei kukaan pysty ihmeeseen..Vaikka kuinka tuntuis silt et asiat on selvät...Ei ne ole...Sydämmessä kaikki kuitenki pysyy ikuisesti! Jos on tehty paskaa..Ne ei katoo ikinä..ja ne näkyy sun elämässäs...!! Sen vaan sanon ettei tarvii tulla kyselee mikä mulla on nyt sanon sen!
Mulla on ihan vitun paska fiilis! Sen kerroin tos tarinas...Ja oon jollain tavalla ehkä masentunut tähän elämääni..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.