IRC-Galleria

PikkuTiu

PikkuTiu

~Tähti silmä~

Uusimmat blogimerkinnät

:SPerjantai 10.07.2009 07:43

huomasin tnää itsessäni jotain omituista, huomasin ku istuit mun päällä...etten pysty luottaa itseeni, mun teki mieli suudella sua..mut en halua tuottaa sulle sitä tuskaa mitä koit kun jätin sinut. Se satuttaa mun sydäntä..Haluan et sulla on kaikki hyvin ja pystyisit jatkaa elämääs normaalisti..ja pysyä mun rakkaana kaverina...Sen tajuan että välität minusta paljon, mutta sun täytyy oppia...
..elämässäs erilaisia asioita, kuten naiset. Mä en ole vain ja ainoastaan yksi nainen tällä maapalLolla, ymmärrän kyllä että haluaisit vain minut! Mutta se mua ihmetyttää suuresti, Kun näen sinut jonkun toisen naisen kanssa, mun päässä alkaa kiehua, ja tunnen oloni turhaksi tässä maailmassa. Se sattuu..Mutta en kuitenkaa ymmärrä, haluan pitää sut hyvänä kaverina!! Luulen että se johtuu ns.."mustasukkaisuus" siitä etten halua menettää sua, en voi enään riehua sunkaa ja viettää ihanaa aikaa tässä elämässä...Haluan pitää sut helvetin hyvänä kaverina. Mut sun täytyy ymmärtää että vain kaverina. Haluaisin sinusta miehen itselleni, mutta luulen et se ei ole mahdollista. Tiedän että satutan sua päivä päivältä enemmän..Mutta En vaan pysty sille tehdä mitään..Jos otan sut, satutan itseäni...Olen luotu vapaasti elämään...Ja TIEDÄN myös sen että sinua sattuu kun mä seurustelisin jonkun muun pojan kanssa..Mutta luulempa että sitä ei tule enään ikinä tapahtumaan, en luota itseeni!!! Sen takia mulla on aivot narikassa..En tajua mitä elämälläni teen tällä hetkellä. Se sattuu mua..Ja sitten ku olis mahdollisuus saada lapsia sun kanssas...Ni en voi! ;S Tää kaikki tulee liian äkkiä mun elämään..
Luulin vielä pari kk sitten että olen kusipää enkä ymmärrä miksi pidät minusta. Teen sulle vaan koko ajan paskaa niskaa ja se sattuu
Luulempa että sulla olisi parempi elämä jos elettäisiin vain kavereina? Uskon sen etten tuu enää saamaan sua yhtä lähelle ku tnään..Ja sen takia taas itken ku pieni lapsi. Tää asia sattuu mua. Tuskin pystyn ikinä unohtamaan kuinka ihana olet..ja kui kultainen sun sydämesi on! Toivon että sun elämäs paranis tällä viestillä. Mutta haluan jatkaa samaa malliin kuin tähänkin asti.?
Luulin aluksi kun laitoin sulle sen viestin että haluan jotain...Mutta Kun olen ruvennut ajattelemaan asioita..että jos en pysty luottamaan itseeni..en pysty luottaa sinuun, ja silloin se suhde on täyttä paskaa! ei sellaista kukaan halua. Sulla menis järki siihen..Luulempa että olen väärässä..Mut. En haluu menettää sua! Sä oot mulle helvetin tärkee..Ja todellakin haluan nähdä sua joka viikonloppu ku tulet armeijasta lomille Vuodatan sulle nää kyyneleet muistoks armeijaan ku et nää mua et voisin ehk olla sun mielessäs ihana ihminen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.