IRC-Galleria

Pikkutikru

Pikkutikru

Jessica, Marica ja Camilla <3

Siis ei hyvää päivääPerjantai 26.06.2009 17:59

PAri päivää sit naapuri valitti taas koirista, kutsuin eläinsuojelun joka totesi koirien olevan hyvässä hoidossa. Naapurille toimitin kopion lausunnosta, ja vastaanotto oli et hän ei tarvi mitää asiantuntijan lausuntoa, hänellä on silmät ja korvat päässä, ja sydän.
Eläinsuojelun nainen sanoi lähtiessään et josko nyt sitten loppuu tämä naapurin häiriköinti minua kohtaan, ni sanoin et älä luule, kyl se jotakin keksii.

Ja keksihän se:

Tänään tuli naapurin mies tuohon mein talojen väliin ja kysyi onko meijän kissoilla kaikki kunnossa. Sanoin et on, kuinka niin. Hän sitte kerto et he oli yöllä heränny ko joku kissa oli käyny heidän etuovelle paskomasa veristä ripulipaskaa ja oli huutanu ihan tuskissaan. Totesi sit et se ei voi olla ko teidän tai sit toisen naapurin kissa, ja toinen naapuri kävi jo jälkiä kattomassa ja sano et ei voi varmaks sanua mut ei heidän kissalla kyllä ole mikään vikana. Kysyin sit et millane se kissa oli mikä oli käyny paskalla, ni sano et ei tiedä kun eivät kerenny näkemään mut ei se voi olla kenenkään muun kissa kun ei tässä muita kissoja käy. SIIS HALOO!! Eivät edes näe kissaa ja sanovat heti et ei se voi kenenkään muun olla.
Sit se samalla sano kuinka meidän kissat käyttää heidän autokatosta paskapaikkana.

Ei helvetti, kuin tylsä elämä voi oikeasti olla ihmisillä? Nyt kun ei voi ennää koirista sanoa, niin seuraavaksi kissat.. Sit ko kyllästyvät niistä valittaan, tai lyön niille luun kurkkuun siinäkin, ni sit varmaan laiminlyödään lastamme. Jostakin on näköjää pakko valittaa.
Yhden kerran aikasemmi se naapurin nainen on sanonu et anna olla viimene kerta ko teidän kissat käy heidän pihalla, mut eipä se sillon mitää paskomisesta o puhunu. Kumma et nyt on ruvennu häirittee nuo kissat enemmän, kun koirista eivät enää voi valittaa.. Hohhoijaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.