IRC-Galleria

Pikkutikru

Pikkutikru

Jessica, Marica ja Camilla <3

...Maanantai 08.03.2010 19:40

Eilen tulin kaverin kans bingosta ja soittelin isännälle haluaako kaupasta jotai. Sano et yllätä mut. Noh, minä sitten ajattelin et syödäänpä sit romanttinen illallinen (tulik kotio vasta klo 20 jälkee). Hain abc:ltä tullessani annokset, valkosipulikermaperunoita ja härkää. Otin salaatitki sieltä mukaa ja mehua kun samaa hintaa kuulu. Isäntähän ei tietty salaattia ees syö.
Jälkkäriks ostin ne vaaleenpunaset munkit. Siis mis on päällä se kuorrute. Nimeähän en tietenkää just nyt muista :D
Laitoin viestiä et jos esikko on väsyny ni viiä nukkuu et saadaa rauhassa syyä.

(Haa, se oli berliininmunkki :D )

Noh, kotio tullessa molemmat lapset oli hereillä, et se siitä romanttisesta ateriasta. Olin ajatellu himmentää keittiön, et vois vaikka kuvitella olevansa jossai ravintolassa, mitä elokuvis aina näkee. Suomessa en ole semmosee viä törmänny..

Ruokailu sitte tapahtu niin et esikko istu pöydän päässä ja sai molempien lautaselta maistella ruokaa :D
Romanttista, eikö?

Jos olisin mies, olisin ruuan päälle voinut kosia (kihloissahan ollaan mut hääpäivää ei ole päätetty).

Yllättäin en muute ite jaksanu ees jälkkäriä syyä. Söin sitte puolikkaan munkin aamuyöllä ko valvoskelin ihottuman takia. Kutis taas eräs paikka niin kovaa..
Josta pääsenkin aiheeseen et tänää oli sitte lääkäri kyseisen aiheen tiimoilta. Olipa kiva käydä levittelee jalakoja samana vuonna (kuin minä) syntyneelle mieslääkärille. Oli jotenki noloa. Onneks ei ollu hyvännäköne lääkäri :D

Lähetteen sain jkl:ään ihotautilääkärille. Kovin oli sitä mieltä et atopiaa tää kutina-ihottuma on, mutta yhdessä ihmeteltii mikä hoitokeinoksi ko jatkuva rasvaus pahentaa kutinaa --> iho menee rikki --> kirvelee --> ei kärsi laittaa rasvaa --> haavaumat pitää kuivattaa talkilla jolloin koko iho taas kuivaa liikaa ja rupeaa kutisemaan --> rasvaa pari päivää, jolloin iho taas menee rikki ja kirveltää...............

Pikkuneidin paino-asiaa: Tänään oli Marican punnitus, oli tullu jotakuinki 24g/päivä. Eli painoa tullu tuplaten sen mitä ennen päivässä. Johtunee siitä kun aloteltii vellit viime punnituksen jälkee. Pituuttakin oli kuudessa päivässä tullu mukamas puoltoista senttiä. Tätä vähän epäilen.. Luulen että "vika" oli siinä, kun eri mittaaja kahdella viimeisellä kerralla.
Tänään taas neiti yritti ängetä itteesä mahallee, mut ei se raukka osaa ottaa kättä pois edestä, joten pääsee vaan kylellee asti ja sit lussuttaa nyrkkiä tai raivostuu ko ei pääse mihkää päi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.