IRC-Galleria

Pikkutikru

Pikkutikru

Jessica, Marica ja Camilla <3

Se olis taas neuvolassa käyty.Tiistai 17.11.2009 11:30

Viikkoja siis huomenna 37+0
Painonmuutos +800g/vk, yhteensä siis tullut 7kg
RR 112/73
Hemppaa ei nyt otettu.
Labraan jouduin viemää viimeks näyttee, siinä oli ollu sekaflooraa vaik sticksit oli puhtaat, joten nyt uus näyte vietävä.
Sf-mitta 35cm, eli noussu viime kerrasta 2cm (viikossa)
Painoarvioksi sanoi n. 3kg
Raivotarjonnassa.
Lapsiveden määrä normaali.
Syd. syke 140-150
Liikkeet ++

Elikkäs ihan hyviä on lukemat sun muut. Ainut oli et Pikku2 on nyt nostanu vähän päätään ylöspäin, eli viimeks oli alempana, mut ei siitä vissii pitäs haittaa olla. Sen takia kuulemma sfmitta hyppäs yläkäyrille kun vauva on nyt ylempänä kuin viimeksi. Eli kiinnittyny ei siis ole vielä. Ja minä ko jo ajattelin lähteä pe synnyttää :D

Kirkastaa limaa on parina päivänä valutellu ja neukkutäti sano sen luultavasti olevan limatulppaa. Mut sehän taas ei merkkaa mitää, joillaki se irtoo samana päivänä, joillaki paria päivää aikasemmi, ja joillaki voi mennä viä 2 viikkoa synnytykseen sen irtoamisesta.

Neukkutäti sano myös, että joko ens viikol tai sit 2 viikon päästä, jos oon viä kasas, ni laittaa lähettee jkl:ään ultraukseen et saadaan tarjonta ja painoarvio selville. Oli siis varma et on pää alaspäin, mut oli kuulemma jotenki koukussa joten pitäisi saada varmuus et kääntyy kyljelleen kunnolla, ja ettei pääsis kasvaa kovin isoksi kun nyt on jo n. 3kg arvio.

Ens ma:lle anto uuden ajan, mut saapi nähä vieläkö ollaan kasassa sillon ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.