IRC-Galleria

Pikkutikru

Pikkutikru

Jessica, Marica ja Camilla <3

Blää.Maanantai 22.03.2010 16:06

Mua ottaa päähän. Tuo zumbajuttu siis. Mä osaan kyl ne liikkeet kun katon ne opastetut versiot, mut sit ko pitää musiikin tahtii tehä nopeesti ni meen jotenki sekasi. Eli teen varmaa puolella teholla ne liikkeet. Yhtä turhan kanssa :/ Varmaa vaan kateltava sitä ohjattua versioo mis liikkeitä näytellää nii ensin puol vuotta et varmasti on liikkeet hallussa.
Ärsyttävää.

Tänää vois illalla mennä pupparii kaverin kans. Se on pitkästä aikaa koskel ni oli puhetta josko mentäis. Ensin käyn kuiten uimassa sen kanssa.

Pikkuse meinas taas vkloppuna ottaa päähän ko piti mennä pelaa sulista mutten päässykkää. En saanu ketää lähtee seuraks. Onneks torstaina käytii isännän kans kuiten. Tällä viikollaki voisin mennä isännän kans jos vaan saadaan lapsenvahti jostai.. Lauantaina sit viimestää pelaa sulista. Toivottavasti ainaki.

Kävin töihin tutustuu ja vallan oli mahtavaa. Ihana päästä tekemään töitä, ja onhan se vähä vaihteluakin tähän kotona olemiseen. Jatkossa sit sunnuntaisin käyn aina tekee parisen tuntia. Tarkoittanee siis et jää bingoreissuilutki minimiin. Tosin eipä se haittaa, jospa säästyis vähä rahaa, et pääsee sit kesällä tekee vähä remonttia..

Jessi se ei edelläänkää ilman tukea oo hirveesti suostunu kävelee. Se sillon yhes vaihees otti kyl askeleita mut sit lakkas kävelemästä :O
Siitä on muutenki tullu ihme kiukuttelija. En tiiä et onko joku hammas tulossa ko tosiaa jatkuva kiukku pääl. Tai sit se on vaan uhmaa.. En tiiä. :S

Maricasta en muista mitä oon viimeks kertonu, mut sehän tosiaa kääntyy ite selältä mahallee, ja yrittää kovasti päästä eteenpäin. Niin ja sängyssä pyörii ympyrää :D
Edelleen öisin syö n. kerran, muutoin nukkuu kyllä iha hyvin. Siis et n. klo 21 nukkumaan, syö 3-5 aikaan, ja siitä nukkuu viä johki 7 asti.. Soseita syödää kaks kertaa päivässä :)
Kovasti neiti hymyilee ja juttelee. Nauraa ääneen jos sen kans hassuttelee tai jos sitä kutittelee :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.