IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

no semmoset nahkiaiset.Perjantai 09.09.2011 19:41

Meillä oli si tänään nahkiaiset... Mä sain tietää sen aamulla, no olin muutenkin meikittä koulussa. :'D
Mun _ah niin h0tteihin_ vaatteisiin kuului:
Iso, löysä ja valkoinen t-paita, jossa oli neonkeltainen smile.
Harmaat pitkikset, jossa oli ihme hämähäkinseittikuviointia. Niiden päälle tuli myrkynvihreät Tenava -bokserit (ja siis t-paita oli näiden alla) ja koko komeuden kruunasi valkoinen pipo, jossa oli kaksi erilaista tupsua. Lisäksi meidän naamaan maalattiin vesiväreillä kaikkea (mulle mm. parta ja kirjoitettiin nahka).
Meillä oli yks sääntö, abeja piti kumartaa (siis mennä maahan ja siinä sitten 'palvoa') ja aina kun joku puhalsi pilliin meidän piti ensin mennä maahan makaamaan ja toisella vihellyksellä nousta takas. Aluks me mentiin banaaniviestiä ja tansittiin. Meillä oli oma "temppurata" jota piti käytävällä kulkea. mm. jouduttiin ryömimään naulakoiden alta ja mennä pienen renkaan läpi.

Olihan tuo ihan kiva päivä.
Eilen olin mun ekalla Japanin tunnilla ja sain ekan viiden minuutin aikana jo kaverin. Harmi kun mä käyn lähinnä tiistain tunneilla, mutten ny tällä viikolla voinu kun olin katsomassa "I love you because" -musikaalia. Sain myös koulussa mun yhden kaverin kautta toisenkin kaverin. Se on tosi mukava ja kattoo Animea ja jne. Ne oli traconissa ja se tuli aika suurena yllätyksenä, et se mun kaveri lukee mangaa jne. Se myös kuuntelee Sidoa o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.