IRC-Galleria

Pirtti-Narttu

Pirtti-Narttu

C'mon people... This was cool when I was 15yo...

Terveisia IrlannistaTiistai 24.04.2007 14:38

Nyt on sitten paasty tanne. Matka oli lievasti sanottuna mielenkiintoinen... Lento oli heti tunnin myohassa ja matkalla osuttiin mukavasti johonkin ilmakuoppamyskyyn -.- Noh, perille paastiin hengissa ja Dublinista otin sitten taksin bussiasemalle. Ehdin vasta klo 18 lahtevaan bussiin, joten jouduin odottelemaan tunnin bussia. Mikas siina. Dublin naytti heti hienot puolensa, kuten jatehuollon jne... Ei kylla ole mun kaupunki.

Bussilla sitten lahdettiin kohti Corkia. Matka kesti 4,5 tuntia ja maisemat olivat UPEAT ! Pakko myontaa, etten ole varmaan elaessani nahnyt yhta monta lammasta tai lehmaa tai hevosta. Vihreita laitumia silman kantamattomiin ja ihania pienia taloja talleineen ja navetoineen. Kylla siina sielu lepasi. Teki melkein mieli hypata pois bussista jossain pienessa kaupungissa ja jaada sinne, mutta tyot kutsuvat.

Tanaan pitaisi etsia jostain prepaid-liittyma ja alkaa soittelemaan. Samoin voisi etsia muutaman baarin ja kayda kysymassa etsivatko tyontekijaa. Cork ainakin vaikuttaa mukavalta kaupungilta ja mielellaan tanne jaisi pidemmaksikin aikaa...

Mutta nyt pitaa etsia jostain jotain ruokaa :D Ette edes usko kuinka jarkyttava nalka mulla on.

Huomiseen o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.