IRC-Galleria

Pirtti-Narttu

Pirtti-Narttu

C'mon people... This was cool when I was 15yo...

The whole trip in a nutshellTiistai 01.05.2007 19:23

Mahtava matka, tosin paluu ei ollut niin mahtava...

Ensinnäkin, Blarney.... Oih, mitäpä siitä kertoisi... Mahtava pieni kylä, hiljainen ja rauhallinen. Jotenkin tuntui että olisi astunut vuosisadan tai kaksi taaksepäin ajassa ja jäänyt sinne. Rakastan, ehdottomasti.

Työhaastattelu meni mahtavasti, ainakin omasta mielestäni. Sain töitä ja kuukauden päästä pitäisi sitten jättää Suomi taakse ja suunnata kohti Irlantia. Olisipa jo aika lähteä.

Cork oli ja on edelleen ehdottomasti yksi parhaimmista kaupungeista mitä maa päällänsä kantaa. Sen elämänrytmi on aivan upea, ihmiset mukavia (vaikkakin puhuvat hyvin hyvin nopeasti ja mahdollisimman paljon vääntäen ja kääntäen) ja ystävällisiä. Turisteja ei tunnu olevan paljoa tai ainakaan ne eivät näy katukuvassa kovin paljoa.

Pubit ja baarit <3 (se selittäköön kaiken)

Irlanti <3 Voi kun olis vain saanut jäädä sinne, kadota vihreille nummille, vaellella pitkin poikin maata ja tutustua irlantilaisiin.

Mutta mutta... Lisäilin pari (huonolaatuista) kuvaa tänne.

Seuraava reissu sitten koostuukin oletettavasti ensin töistä ja sitten kun on aika palata takaisin Suomeen, otan viikon tai kuukauden loman ja yksinkertaisesti tutkin koko Irlannin rannikolta rannikolle, itä-länsi, etelä-pohjoinen-reitillä.

Yksinkertaisesti, tiivistettynä...

Olen löytänyt kodin.

ps. Irlantilaiset miehet :P~ Just like made for me <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.