IRC-Galleria

Plena^luna

Plena^luna

kaikki katoaa aikanaan, äidinrakkaus ei milloinkaan...

Selaa blogimerkintöjä

Ei nääääin...Keskiviikko 07.10.2009 00:22

Uusi ulkoasu on ihan liian sekava. :(

Johan on olemassa facebook joka on valkea ja vaikea, eikö se riittäis... :(

Tahtoo vanhan ulkoasun takasin... paitsi kuvienlisäyksen. -.- Uudet toiminnot on kai joo ihan kivoja jeejee, mutta kun ei tästä ota mitään selvää..!

Eikä tuo uusi kaverilista ole yhtään sen selkeämpi!

Jaa-aMaanantai 25.05.2009 16:35

54 uutta kommenttia, 3570 yhteisökommenttia... kymmenittäin uusia kuvia ja merkintöjä...

Onnitteluja kovasti niille otka ovat syntyneet, synnyttäneet tai viettäneet synttäreitään tässä parin viikon aikana! :) <3

Kiitoksia kovasti kaikille meitä muistaneille! <3

TilttausSunnuntai 05.04.2009 22:45

No on se vitun buuhuu ku jää joku supertärkee teinipissiskuva näkemättä ku Galleria kerran puolessa vuodessa vetää vähän omiaan ja tilttailee!

Ängh. Ettikää se elämänne sitten taas...

Jäi multakin kuvan laittaminen kesken mut sehän on ihan kauheen vaikee tehdä uudelleen.

...ja muuten olin joku käyttäjä mmmmmmeri´ (tjsp.) hetken aikaa, että upsis vaan. (Ämmiä saatto olla vähemmänkin.)

Viimeksi kun Galtsu kaatui ja tilttaili oikeen kunnolla, olin muuten joku Ylläpitäjistä ;) Krahahahaa. En päässyt tutustumaan ylläpitäjän gallerian sisäiseen elämään kylläkään.

Koittakaapa itte pitää koodi aina kasassa 24/7. Tosiaan ehkäpä jopa maagistaivaallinen nettisivu saa silloin tällöin a) päivittää (voi mikä vinetys tulee käyttökatkosta) tai b) kaatua - ilman että siitä tulee heti NYT!in kautta etusivulle perä jälkeen 6 erilaista valitus saagaa!
ÄRGH!! ÄLÄ LUE

Koska luit tämän viestin,sinä kuolet perjantaina rakkaimpiesi edessä,

ellet jatka tätä viestiä laittamalla sitä päiväkirjaasi 50 sekunnin aikana,

mikään muu sinulle luvattu asia ei voi pelastaa sinua!

Samaa mieltä!!! Sunnuntai 28.12.2008 16:11

obsilta luvan kanssa kopioitua:

"niin ja lisäyksenä edelliseen teille "rakkaat ystäväni, joilta olen saanut tukea raskauden aikana": turha tulla multa vikisemään apua kun teille on tulossa perheenlisäystä, turha odottaa edes sitä pientä kysymystä tulevan äidin voinnista, turha kuvitella että pyydän teitä mukaan yhtään mihinkään, raskaus kun on sairaus ja estää kaiken kivan! tai voin ilmoittaa "ajattelin pyytää mutta ette varmaan kuitenkaan pääse kun oot raskaana".
ääliöt, raskaus ei oo sairaus!!!!"


Siinä pöllöaivoille vähän mietittävää tosiaan. En aio minäkään huoltaa tai kiinnostua kenenkään raskaudesta tai lapsista kuka ei ole jaksanut minulta KERTAAKAAN kysyä "miten SÄ voit?" tai pyydä mukaan pitämään hauskaa. Älkääkä luulko, että miehet olette turvassa tältä - kyllä tää koskettaa ihan isäksikin tuloa, vaikka olettekin fyysisesti "vajavaisia" ettekä kanna naistenne puolesta lasta kymmentä kuukautta sisällänne!

Selitys "ei ne jotka ei oo raskaana oikeen tiedä mitä raskaana olevat saa tehdä" ole mikään selitys! Kyllä raskaana saa SYÖDÄ (pyytäkää vaikka ulos syömään tai tykönne), kyllä raskaana saa juoda peräti 3 kuppia kahvia päivässä (eli reippaasti vaan kahville kaupunkiin tai luokse), kyllä raskaanaoleva, varsinkin jos ei ole vielä MAHA PYSTYSSÄ - kuten minä koko syksyn - saa käydä jopa baarissa! Nykyään kun nekin on sisä savuttomia ja löytyy kaikkia nameja drinkkejä alkoholittomana. (eli sais mut joskus mukaankin pyytää baariin!)

Tuntuu että raskausaika eristää ihan muusta maailmasta, mikä on tosi tyhmää, koska esim minä olen enemmän seurankipee kuin koskaan, nauran vedet silmissä (hormoonit) ja olemme omassa asunnossa jossa SAA TULLA kyllä KÄYMÄÄN. Ihan perseestä, että ihmiset luulee "annan sen olla toukokuuhun asti rauhassa, sitten kun se ei oo enää raskaana voidaan tehä kaikkee niinku ennenkin" NOT! silloin meikäläsellä on pieni VAUVA, ihan ihmisvauva jota ei voi jättää kuin nukkumaan yksin! (eli toiseen huoneeseen) Miten hemmetissä te luulette että sitten tulen kylään tai te tänne? Olen tuhannen väsynyt ekat kuukaudet, kukaan ei tahdo jutella kuin vauvasta ("guggeliguu kun se on söpöh!!!!") mies on töissä, paitsi pari ekaa viikkoa joten kämppä ei oo vähäisimmissäkään määrin vieraskoree, ja varsinkin kun vauvaa opettaa nukkumaan omassa huoneessa se ei tule olemaan mitään herkkua joten kuka tahansa ei voi ihan milloin tahansa täällä lappaa - miettikäähän SITÄ!

Tahtoisin vielä laivalle kun voin lähteä, vauvan kanssa en voi, tai voin, mutten halua. Vauvan kanssa olen mielelläni kotona kaksin ja otan vieraita vastaan sitten viikonloppuisin tai ainakin kahden päivän varoajalla, muuten ei ole asiaa...
Enkä oleta että sitäkään kukaan ymmärtää - ennenkuin joku pieni ja rääkyvä roikkuu TEIDÄN tississä kiinnii 24/7!

"No jos se on noin kauheeta ni miks ees tahot lapsia?!" (Myös yleinen ihmetyksen aihe)
Jos et tiedä vastausta tuohon kysymykseen itse, se vain tarkoittaa, että et itse ole valmis äidiksi/isäksi, enkä minä sille mitään voi.

No vittu kiitos vaan kiitosSunnuntai 28.12.2008 02:46

27.12.2008 23:08 <Toimenpide3> eikö näillä irc miehillä löydy minkään laista sensuuria näihin kuviin. menee tö unet

~ niin siis tällainen aivovapaa kommentti tuli profiilikuvaan.
taas tarvitaan punaista joulua, pyhät saapuu ja veripalvelun varat hupenevat ja joka joulu, vappu, pääsiäinen, uusivuosi, juhannus jne sitä verta tarvitaan enemmän kuin normaalisti joten nyt vaan käsi alas ja luovuttamaan verta! :)

itse menisin, A+ verta tarvittaisiin näemmä, mutta en voi, eivät ota mun laimeeta raskausverta sinne ollenkaan :D
joten ne jotka ei oo raskaana tai lääkkeillä nyt luovuttamaan ja miehet kans! (niitten joitten naiset on raskaana, varsinkin ;))

itse pistän tuon mieheni luovuttamaan verta, se ei vaan vielä tiedä tätä master plania xD

tässä osoite, josta näkee tilanteen mitä verta kaivataan (oikeasti nyt kaikki veri on haluttua):
www.veripalvelu.fi

-siinä ihan etusivulla on kuvallisesti kerrottuna mikä on haluttua. :)

PS. sillä ei oo väliä jos tiedät tai et tiedä mikä veriryhmäs on, ne selvittää sen siellä, ja kaikki veri on haluttua joulunpyhien alla. Suuri osa luovutuspaikoista on muuten auki 21.12 sunnuntaina, erikoistapaus! työssäkäyvät, menkää sillo!

The Greatest Silence - rape in the CongoKeskiviikko 03.12.2008 16:16

...dokumentti kaikille jotka haluaa vaikuttaa naisten ja lasten asemaan ympäri maailmaa.

Sisällissota on ollut Kongossa arkipäivää vuodesta 1994, entinen Zairen alue on nyt temmellyskenttänä erilaisille puolisotilaallisille kannoille, ainoa valvottu rauhanturvaaja joukko on YK:n (MONUC) järjestämä valvonta, joka sekään ei toimi aivan kitkatta, mutta valvotummin.
Kongossa naisia raiskaa kaikki tahot, vallan takia, ja kiimoissaan, koska joutuvat kykkimään metsässä vuosia ja vuosia. Raiskauksen uhreiksi joutuu usein nuoret naiset ja teini-ikäiset, mutta ikäkaari on niinkin laaja kuin 2-80 vuotiaat naiset!
Kaikki naiset voivat miettiä itsessään sitä, millaista olisi, jos olisi 15 vuotias, tulisi raiskatuksi ja siitä raskaaksi. Eikä ketään pakotettaisi tilille asiasta, ketään ei kiinnostaisi, abortti ei ole mahdollisuus köyhässä kylässä keskellä viidakkoa. Tulet äidiksi tahtomattasi, kovissa kivuissa, noin kuusitoista vuotiaana ja kaikki hylkivät sinua jo raiskauksen takia. Et osaa rakastaa lasta, joka tuotti ja tuottaa edelleen tuskaa, mutta tehtäväsi äitinä on ruokkia ja hoivata. Olette hylkiöitä, sitä ja lapsesi joka on syytön siihen miten on alkunsa saanut ja joudutte pakenemaan pois kylästä, jossa pienikin turva on. Jos olisit sattunut pääsemään naimisiin ennen tätä tapahtumaa, olisi myös aviomiehesi hylännyt sinut ja uskotellut aikaisemmille lapsillesi että halusit tulla raiskatuksi ja että olet saastaa.

Miettikäähän tätä myös miehet, oma lapsi, oma vaimo, oma äiti, kaikki raiskattu. Siskotkaan eivät ole turvassa. Ja sitten vielä se vaiettu salaisuus, että myös poikia raiskataan, paljon vähemmän, mutta jos muutakaan ei ole tarjolla... (The Greatest Silence kertoo vain naisista.)

Kaikki se kipu ja tuska ja häpeä sen takia, että miehet eivät osaa käyttäytyä. Miehet raiskaavat kansakuntaansa surutta, myös taikauskon takia. Uskovat olevansa vahvempia taistelussa jos ovat ottaneet naisen ennen sitä. HIV tartunnat ovat nousseet 30 prosenttia Kongon alueella.
Naiset jäävät loppuelämäkseen pidätyskyvyttömiksi sekä lapsettomiksi elleivät satu raskautumaan raiskauksesta. Eräs sairaala hoitaa järjestöjen avulla ilmaiseksi näitä naisia, mutta varat eivät riitä vastaamaan tarvetta! Naiset silvotaan raiskauksen jälkeen, joko asein ja puutikuin, jotta jäisivät joko kuolemaan tai lapsettomiksi. Kohtu, peräsuoli, virtsarakko ja kaikki kannattimet ja väliseinät niiden välissä puhkotaan, joten tässä ei ole vain lihallisten nautintojen tyydyttämisestä kyse! Naisten alistaminen on ikiaikainen vallan ase, Kongo on vienyt sen aivan uusiin lukemiin.

Ja kyllä, tämä kaikki oli ulkomuistista kirjoitettu, enkä vastaa mahdollisista mielipide-eroista itse dokumentin kanssa, täällä sentään saa mielipiteensä ilmaista, joten olkoon tämä mielipidekirjoitus. Ja jos joku haluaa todistaa, että a) kirjoitin jotain väärin tai b) kirjoitin jotain liikaa dramatisoiden, senkun katsoo dokumentin! Ja ne, ketkä oikeasti vain välittävät lapsista ja naisista maailmassa katsokoon sen ja tulkoon viisaammiksi. Ehkä tätäkin kansakuntaa osataan vielä auttaa, mutta se vaatii ammattilaisia ja ennenkaikkea varoja.

Mahdollisia virheitä prosentuaalisissa faktoissa saa syyttää Canal+:n suomentajaa ;P
Eli siis The Greatest Silence, naisen kuvaama dokumentti, pyörii nyt Canal Plussalla mutta varmasti löytyy jostain muualtakin jos tietää mistä etsiä.
Kiitos ja piste.

PS. Jos kopioit tämän omaan päiväkirjaasi yms, mikä on tietysti toivottavaa, että muutkin kuulee asiasta, mainitse nimimerkkini kirjoittajaksi! (Alkuperä tavoitettavissa, periaatteella, eikä saa väittää omakseen.)

Täällä sataa lunta... <3Torstai 20.11.2008 08:15