IRC-Galleria

PllP

PllP

on kohta itsekin ihan coconut.
Oijoi, miks mä palelen koko ajan?? Ei täälä sisällä nyt niin kylmä ole, 23 astetta ja silti ihan vapisen kylmästä koko ajan :S En kai voi olla kipeäkään, vaikka äsken oli tosi kuumeinen olo, mutta se meni kyllä oikeestaan ohi... Ehkä tää on vaan väsymystä. En ole nukkunut kovin montaa tuntia pariin yöhön.

"MITÄ SÄ OOT TEHNY SUN HIUKSILLE?!"
Keskiviikkona me mentiin koulun jälkeen kaupungille, ja vähän ennen neljää äiti tuli hakemaan meidät kirjaston parkkipaikalta. Me mentiin yhden Annen luo, se on jotain kautta jotain sukua, haha, ja se laittoi äidille permiksen ja leikkasi mun hiukset. Oon nyt parilla edelliselläkin kerralla leikkauttanut sielä mun hiukset, mutta aikaisemmin vain otsahiukset ja pari senttiä latvoista pois... nyt niistä hiuksista ei sitten paljon jäljellä olekaan :D Leikkautin suorat otsahiukset ja aika lyhyeksi muuten, silleen et saa kuitenkin kiinni. Yhtään ei ole kaduttanut, mitä mä vähän itsekin ihmettelen. Mutta mun mielestä nää on ihan jees, tykkään :) Illalla äiti vei meidät vielä Tarjoustalon kautta Emilialle, ja sielä Emi värjäsi mun hiukset tummanruskeiksi.

^Torstaina koulussa kavereiden reaktio tosiaan oli tota luokkaa. ^

Tänään en ollut koulussa kuin kaksi ekaa tuntia, en jaksanut jäädä pitemmäksi aikaa. Lähdettiin Jennan kanssa ruokkiksen jälkeen eli varttia vailla kaksitoista. Koulua olis oikeesti ollut puoli kolmeen. Me mentiin kaupungille, hyörittiin sielä yli kahteen asti, mutta en ostanut kuin mustan, ohuen hiuspannan jossa on sellainen söpö rusetti :P:P Mä löysin sieltä vaikka mitä kaikkea ihanaa, mutta en voinut oikein ostaa mitään kun faija ei eilen antanut rahaa vaikka pyysin ( siis koulukirjoihin tietysti :P ) enkä halunnut käyttää rahojani tililtä.

Huomena olisi Jaanan tuparit. Haha, toivottavasti niistä ei tule ihan täysin katastrofia :P:P

Heibba :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.