IRC-Galleria

PoikaSotilas

PoikaSotilas

blaablaablaa

Sunday.Sunnuntai 19.03.2006 14:30

Näin se menee:

Heräsin n. klo 8, se on tämä darra, herään krapulassa aina aikasin.

Noh, sitten työnsin äidin ja oman takkini pyykkikoneeseen, yritin yöllä laatata autossa (motarilla) hihasta sisään, mutta ei oikeen onnistunu.

Sitten tassuttelin risoila aamutohveleillani autoon ja yritin putsata pahimmat liat sieltä pois. Tuskin onnistuin.

Sitten istahdin koneelle ja aloin tekemään enkun kirjallista työtä.

Nooh, mikäs siinä naputellessa. Kun sitten sain senkin tehtyä (kello tais siinä vaiheessa olla n. 10) siirryin ihan perus dataamiseen.... who am I kiddin'? ...... pelasin pasianssia.

Päivä eteni varsin mallikaasti, ja vihdoin koitti sitten ruoka-aika. Joku lihan näköinen kökkö ja riisiä. Nami xD. Survoin mätöt naamaani valonnoupeudella, koska en vaan jaksa tällä hetkellä äitiäni, joka vieläkin jaksaa vittuilla eilisestä kotimatkasta. kiitos vaan.

Sittenpä oliskin ollu taas dataamisen vuoro, mutta päätin vetää jokerin hihasta: Siivosin. Olenko sairas, vai muuten vaan epänormaali?

Sitten kun pöytäkin oli taas vuosien jälkeen siisti kykeni tyytyväisenä istua koneen ääreen syömään mandariinia. Voi luoja että on jännittävä elämä.

Voi voi, tais jäädä mandariini päivän kohokohdaks. Illalla katoin vielä Summerlandin, datasin ja sit goisimaan. Ah tätä jännitystä xD.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.