IRC-Galleria

PoikaSotilas

PoikaSotilas

blaablaablaa

Niinpä.Keskiviikko 01.03.2006 01:49

You Don't Give A Shit. -And That's What Drives Me Crazy.

Jeppis, täällä maaseudulla joku urpo räjäytti muuntajan (huom! ei perustu mihinkään varmaan tietoon, meillä vaan katkes tossa vähän aikaa sitten sähköt). Eka ihan hullu välähdys, joku fakin ydinlataus ja sit kaikki pimeeks. Riemukasta. Onneks ei kestäny kauaa, muuten en ois tätäkään tekstiä voinu kirjottaa. *sigh* Olisipa ollutki joo aivan järkyttävä menetys. Onneks sentään osaan nauraa itelleni ja jutuilleni. Muuten vois pää hajoilla ja jaffat suihkia seinille.

Olen sairas lapsi, enkä ole siitä kovin ylpeä, mutta onneksi äiti tietää etten oo ihan normaali.

Loppuis tää paska ja osais vaa päästää irti. Helpottais kummasti. Mut joku tietty vois vähän vaikka auttaa. Suuntaan tai toiseen. <3

[Ei aihetta]Tiistai 28.02.2006 01:13

Ehkä tänki vois lopettaa tähän.

Final Countdown.Sunnuntai 26.02.2006 16:53

8 minuuttia enää. Jännittää.

Italian people help finnish win. Okhey?

No vittu imekää paskaa. Kiitti finaalista. Homot.

Aina vaan paranee. Im Memoriam.Sunnuntai 26.02.2006 01:05

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.

MMMMusa.Sunnuntai 26.02.2006 00:55

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat viisi henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

Tää on kyllä vaikee, mutta tästä se lähtee:

Leijonamieli ft Toni Wirtanen - Asfaltti

John Cena and The Trademarc - Right Now

Simple Plan - Untitled

Edorf - Lähtösi jälkeen

Sonata Arctica - The Misery

DJ Sammy and Yanou ft Do - Heaven (slow version)

Tommi Läntinen - Syvälle sydämeen sattuu

Siinähän ne :D
Tän tekee:

Late
Sukkasankari
Manatic
U-hawk
-Tebi-

JES!Lauantai 25.02.2006 02:18

Suomi - Venäjä 3-0.
The Golden Road To The Finals.Jos ei ole iso, on pieni.

Tää on paras ikinä.Perjantai 24.02.2006 22:57

Mutsi ja faija oli tossa espoossa ja olin yksin himassa.. no sit minä herQperC etin jotain hyvää ja muistin et mutsi toi joskus 1kk sit turusta vitusti suklaata, no eikö vaan innosta pomppien muovipussille ja tadaa! sieltä löytyy juustoleipä, joka alkaa olee siinä kuosissa et vetää yksikseen jenkkaa.... ehanaa! xD

Anteeks vaan kaikille, en vaan voi lopettaa nauramista. Kenelle käy näin? Nyt täällä haisee niin pahalle, että nenä sulaa päähän, eihän siinä muuten mitään, mutta kyseinen haju ulottuu sopivasti tasan keittiöön ja MUN HUONEESEEN. Hirvee nälkä ois, mut ei voi mennä keittiöön ja jos haluisin olohuoneeseen, pitäis kulkee keittiön läpi. Kuolen.

I'M BACK.Torstai 23.02.2006 18:21

Dodiih tytöt ja pojat, sitä ollaan taas kuvioissa. Levillä oli mitä mahtavinta, siitä erityiskiitokset Johannalle, Rikulle ja Jonnalle. Ja ehkä myös Miskalle xD, mutta siitä ei sen enempää. On taas hyvä olla kotona, vaikkakin kouluhommia ois vaikka muille jakaa, mutta ei se mitään :D Huomenna pitäis kai sitten panostaa, mutta siitä enemmän sitten huomenna. Jalat paskana ja vasen käsi hippusen turvonnu :D Nooh, rapatessa roiskuu ja tiedänpähän ainakin et jotain on tullu tehtyä. Vaikea uskoa että moinen lause lähtee mun suusta, mutta näin vaan on: Odottelen jo innolla että koulu alkaa. Ennenku tuomitsette mut kokonaan, voisin todeta, että kouluun menon suurin motiivi on tällä hetkellä rakkaat kamelit, joita on jo aikamoinen ikävä. Kuvasatoa Leviltä luvassa luultavasti viikonlopun aikana, mutta nyt tämä kettu kuittaa ja koteloi toukan. Moro vain!

"Maailma menetti siinä miehessä hyvän homon."

Näin on näreet.Sunnuntai 19.02.2006 01:53

Jehna, olikos ees parasta?! Kiitos kuuluu kaikille ihanille ihmisille, joita ilman ei mikään tuntuisi miltään :D Hellu:n wanhat '06 rokkaa tykimmin!! Hehah. Huomenna tämä tyttö lähtee LEvin maisemiin mun iki-ihanan rakkaani kanssa: My Snowboard Is My Greatest Love. Erittäin herkkää. Torstaina ja perjantaina tanssahtelut meni varsin nappiin, ja mikäli joku erehtyy kattelemaan mun kuviakin, niin sitten voi huomata, että jatkot sekä niiden jälkeinen aamukin oli varsin onnistuneita. :D Nyt kyllä pitäis mennä tutimaan, tätä tyttöä väsyttää aika tavalla :D Kai se on noi 4 tunnin yöunet, mitkä verottaa niin paljon xD. Ei voi tietää. Mutta jooh, nyt ne on ohi. Snif. Seuraavat bileet @ Silja Serenade 7.-9.3.06 kakkosristeilyllä, ellei nyt sitä ennen ehitä järkkää jotain ;). Party Animal. Voi kun tulis joku ja halis... Tai lämmittäis ;) Niin lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana. Noh, ehkä vielä joskus. Ei sitä tiedä. Mutta toivotaan parasta.

Hauskaa Lomaa kaikille, joilla se nyt alkaa! Nähdään taas viim. Pe 24.2.06.
Siihen asti: Moro vain! <3

Tuntoja.Tiistai 14.02.2006 01:16

Eipä oo taas tullu tilitettyy vähään aikaan, ja eipä tässä nyttenkään mitään ihmeitä. Paitsi että... PALVOKAA MUA IHMISET!! HANKIN MEILLE JATKOMESTAN!! :D hehah. Että tällasta. Mut jooh. Eilen oli hyvinkin mielenkiintoinen päivä. Sellanen jumituspäivä. Kävi kyllä pari hazardia, mutta ei se mitään: ensin jätin sormeni sähkövatkaimen niiden pyörivien juttujen väliin, enkä edes muista mihin tarvitsin kyseistä masiinaa, ja myöhemmin illalla heitin kasan papereita pöydälle. Eipä siinä mitään, mitä nyt vaan alle jäi palava kynttilä. Meinas palaa koko talo. Hyvin mä vedän. Näin meillä. Huomenna ois taas semmonen maailman pisin ja rankin päivä. Mut kai tästä jotenkin selvitään. Vois kai kömpiä peiton alle, pitäis kyllä lukee vielä saksaa, mut imekää persettä. En jaksa. Se on MORO.