IRC-Galleria

Voi pientä...Keskiviikko 13.05.2009 21:45

Soitin tuossa heti aamusta eläinlääkärin, ku varsu tuntu vähän omituiselta, eikä oikein imeny. Eläinlääkäri ehti tänne vasta iltapäivällä. Siinä kun seuraili pientä, niin huomasi, että ripulihan toisella on... Kuumetta oli 39,2, mutta se oli laskenu 38,8 siihen mennessä, kun lääkäri tuli. Juottelin sille aamupäivän emästä lypsettyä maitoa vähän väliä pieniä määriä, ja välillä toinen joi pikkutilkkoja itekki.
Éi se ollu niin huonossa kunnossa, ku eläinlääkäri odotti sen olevan, hyvin tytteli seisoskeli ja liikuskeli, mutta ei tosissaan ollu oma ittensä... Korvat lerppu eikä jaksanu riehua.
Hevosklinikkaa konsultoitiin, ja nyt on pienellä antibioottikuuri. Se sai vielä kipulääkkeetki, että toivottavasti nyt piristyy. Porukat tuo kaupungista tehobaktit, kun eihän niitä mulla ollu täällä valmiina... Oli kuiten rajatapaus ton kuurin kanssa, vähän liian terve, mutta päättivät sitte antaa, kun toinen vielä niin nuori.

Nyt täällä sydän sykkyrällä seuraan pienen vointia ja toivon, että se paranee.

Keiju oli kyllä aivan mahtava taas. Anto kaikessa rauhassa hoitaa varsua, ja kun lääkäri pisti sille lääkkeen, nii se pietti varsan paikoillaan! Ihan ku ois tienny!

Miten jotku karvaset oliot voiki olla näin rakkaita...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.