IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Neljas PaivaMaanantai 26.12.2005 13:22

Eilen oli biitsipaiva Baga Beachilla jossa nahtiin aivan erilaista menoa kuin aikaisemmissa lomakohteissa joissa olen kaynyt. Heti alkuun ystavallinen nuori jannu tulee nayttamaan viisi ilmaista aurinkotuolia ja sitten huomaankin jo olevani rauhallisesti lepailemassa +32 (VARJOSSA) lammossa, pieni pelonsekainen hetki rannalla koettiin kun yksi PILVI ilmestyi kuin tyhjasta peittamaan auringon kahdeksikymmeneksi sekunniksi!!?

Tasta dramaattisesta hetkesta huolimatta paiva biitsilla oli aika taydellinen, siita piti huolen meidan intialaiset bodyguardit jotka hatistivat turhan kauan roikkuneet rihkamanmyyjat pois. Yksi naista hepuista oli aivan ilmetty paapahis suoraan Ichi the killerista, se jolla posket oli lavistetty!

Illemmalla kaytiin syomassa hotellin lahistolla olevassa melkein metsassa olevassa ravintolassa, vedettiin chicken tikka masala eli luuton kananpalatsetti masala-kastikkeessa. Ihan jees! Intialaiset rakastavat musiikkia ja viihdemaailmaa joten meidan tarjoilijakin veti sitten omat soolot kitaralla hoystettyna. Nice! Brilliant.

Taalla nakyy joka ilta sellasia ilotulituksia mita me kaymme kerran vuodessa ihmettelemassa kaivarin rannassa. Tuntuvat tykkaavan juhlimisesta.

No, mitas tanaan...tossa makoilin hotellin poolin vieressa ja vetelin euron arvoisia breezereita. Sanotaan etta ehka tanaan on vaikkapa lepopaiva eilisen rasituksen jalkeen. Ei tassa muuta kuin sitten joku taksi pitaisi hommata ja kayda syomassa jossain 999-ravintolassa tuossa illemmalla kuulemma, ilmeisesti hyva paikka.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.