IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Kuudes paivaKeskiviikko 28.12.2005 20:50

Kello kyba illalla kirjoittelen tata, tanaan kaytiin vesiputouksia katselemassa, ja paasinpa sitten siihen vesiputouksen alle uimaan. Ihan kiva kuva kun se sattui olemaan 602m korkea putous ja sitten siina alhaalla on sellainen lampi mihin se kalliota pitkin valuu, no siita kuva myohemmin ja myoskin apinoista ja jostain norsusta jolla systerikin paasi ratsastamaan.

Ajattelinpa kertoa tahan paivakirjaan myos intiasta yleisesti joten aloitan nakyvimmalla osalla heti:

Intian liikenne
Liikenne taalla on aivan uber kaaottisen tuntuista, jengi ei ole kuullutkaan autokoulusta vaan lisenssit ostetaan poliisilta. Tiet taallapain on niin leveita etta mahtuu juuri ja juuri kaksi autoa vierekkain ja siihen soppaan lisataan ghostrider -tyylilla ajavat kevarikuskit jotka pinnistaa joka "mahdollisesta" tilasta ohi. Risteyksiin tullessa kuskit viittovat ja toottailevat siita kuka saa menna seuraavaksi, nakisittepa paikallisen liikenneympyran...

Nama ihmeellisyydet kun ottaa huomioon ja kertoo siihen faktan etta intialaisia on kohta enemman kuin kiinalaisia ja vaikka jokainen ohitus nayttaa selvalta kolarilta, liikenne sujuu aivan ihailtavan hienosti ja kukaan ei tunnu olevan vihainen kenellekkaan. Suomessa vahintaan vedettaisiin turpaan jos vain vaikka vahingossa painaisi mutkassa torvea vastaantulevalle.
Videomatskua liikenteesta on joten sita odotellen joskus..naihin sanoihin naihin tunnelmiin..

Ps. Bensan hinta on taallakin nykyaan euro litralta..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.