IRC-Galleria

Pretend

Pretend

http://www.youtube.com/user/Pretendi

Hullu päivä.Maanantai 28.05.2007 01:37

Olin eilen Lauantaina Nurmirockissa Sääksjärven rannalla. En nauttimassa live-musiikista vaan ihan töissä, josta minut löytääkin koko kesän ajan. Pääesiintyjinä taisi olla Katri Ylander ja Sunrise Avenue. Jes.

No alkupäivän jälkeen joku nakitti miut myymään jälkimmäisen fanituotteita pöydiltä. Se oli aika hullua touhua kun nuoria tyttöjä oli välillä iso piiri pöydän ympärillä ja käsipelillä sai laskea kolikoita ja muistaa kenelle mikäkin ylihintainen paita nyt meni. Harvinaisen moni alkoi minulta kuulustella oliko bändi missä, voinko hoitaa heidät takahuoneeseen (vähän isommat tytöt) ja että miten tämä uusi painos eroaa siitä alkuperäisestä albumista. Välillä teki mieli huutaa kovaan ääneen että "en tiedä!", "ei kiinnosta!" ja "minä vain olen töissä täällä!", mutta eihän nyt tyttöjen ihkuilua voinut pilata.
Jos olisin kymmenen vuotta nuorempi, olisin ollut taivaassa. Mutta oli ne tytöt silti kivoja.. yhdet toi mulle karkkia ja minä tein parhaani että olisin saanut niille tarroja, mutta en pystynyt moisia hankkimaan. Yhdet vaan kuulusteli bändinpoikien nimiä, hymyilivät paljon ja pitivät seuraa. Pari äitiä halusi minusta vävyn tyttärelleen ja sitten oli semmonen isompi tyttöporukka, joka loppuillasta taitteli kaikki myymättä jääneet paidat laatikoihin ja olivat muutenkin tosi tosi kivoja. :)
Kaikkeen kun lisätään hektinen tunnelma, tuhat muuta mielessä pyörivää asiaa ja uskomattomat persoonat työkavereina niin vuh. Kuolin sänkyyn melkein vaatteet päällä kun pääsin kotiin. Ja maanantaina takasin.

Mutta ei. En minä vieläkään Sunrise Avenuesta tykkää. Niiden fanit vaan oli kivoja. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.