IRC-Galleria

Proximax

Proximax

Wonderful Humanbeings

Selaa blogimerkintöjä

ei kyllä kadutaLauantai 16.02.2008 04:49

Tullut tässä nyt jo vähän aikaa leikittyä uudella kameralla (EOS 400D) ja täytyy kyl sanoa että vaikka aluksi vähän epäilinkin ostosta niin nyt tuntuu siltä että se kannatti kyllä ehdottomasti. Toi harrastukseen ihan uusia ulottuvuuksia... koskaan aikaisemmin ei oo pystyny ottamaan semmosia kuvia ku nyt... joku lintujen kuvaus digipokkarilla on ollu ihan mahdotonta suorastaan. Ainoa jolla valotusaikaa mun pokkarissa pysty säätämään oli muuttamalla ISO-nopeutta... naurettavaa... on kyllä ollu suorastaan orgastista ku on voinu ite päättää kuinka paljon valoa kuvaansa tahtoo ja millä suljinajalla kuvaa jne.

Oon nyt tänään ja eilen hiiviskelly tuolla metsässä kamera kourassa ku mikäki sissi :P koittanu päästä mahdollisimman hiljaa ettei elukat häiriinny... yhden jäniksen pääsin melkein kuvaamaan mutta se perkele kuuli kun lumi narahti kengän alla :( tänään ei jäniksiä sitten näkynytkään...
Pitäs jostain oravakin bongata... tietenkään niitä ei ole missään yhtään silloin kun haluaisi.
rentouttavaa tuo on ollu joka tapauksessa.. nyt ku on aurinkoki paistellu ni on metsän varjoista huolimatta ollu hyvä valo... lumi vielä sitä vahvistaen. Kelpaa kuvata... kyl hermo lepää ku kuuntelee elukoitten ääntelyä ympärillä... :)

laittelen tuohon nyt vielä huvikseni nuo kapistukset kuvana... pitäähän sitä nyt vielä pokkariakin pikkuisen testata :P

lasit vasemmalta oikealle:

Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM (kiinni kamerassa)
Canon EF 100mm f/2.8 Macro USM
Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 (kittilinssi)




16.02.08 13:09 <^kakaRa|> se on ISO-arvo :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.