IRC-Galleria

Proximax

Proximax

Wonderful Humanbeings

Selaa blogimerkintöjä

Törmäsin etusivulla olleeseen raskauskommenttiin jossa avoimesti kerrottiin vaginan turvotuksista ja virtsasta. Onhan se kamalaa että on pilberissä ongelmia, mutta HERRANJUMALA JOKU ROTI SAATANA!!

-köh-

siis.
En itse laittaisi merkintää julkiseksi jos minulla olisi alapäävaivoja. varsinkaan jos kirjoituksestani tulisi niin suosittu että se olisi etusivulla. Ilmoitin tälle kyseiselle ihmiselle että kannattaisi laittaa merkintä yksityiseksi kavereille tms... ja vastauksen arvasi kyllä.

jostain syystä tuntuu että kaikki raskaana olevat naiset tuntuu olevan aivan sekaisin vailla minkäänlaista suhteellisuudentajua asioistaan. Varsinkin netissä. Siis mitä kettua oikeesti? "ei sun ole pakko lukea sitä merkintää" ...ai ei jos se on etusivulla? ihanko oikeesti? :D
tuon voisi myös tulkita sanoilla: "minä olen raskaana, vitunmoisessa hormoonipilvessä ja minulla on oikeus olla niin sekaisin kuin haluan... ja pitää vitunmoista meteliä siitä!"

En tiedä onko se sitten se vika minussa, kun tämä nostaa mulla hirveän kuvotuksen pintaan :D pitäkää vaginanne, virtsoineen ja turvotuksineen päivineen!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.