IRC-Galleria

Proximax

Proximax

Wonderful Humanbeings

Selaa blogimerkintöjä

Ihmiset on kivojaSunnuntai 29.05.2011 03:29

Oon viime aikoina ruvennu hirveesti miettimään et tahtoisin ihan vaan randomilla tutustua ihmisiin tosielämässä. Teen tätä jatkuvasti netissä... heitän tyypeille kommenttia, ne vastaa, saatan jäädä juttelemaan hetkeksi ja jatkaa sitten seuraavaan tyyppiin. Parhaat toki tarttuu mukaan, jos oikein juttu luistaa... joskus näistä saa ihan oikeita kavereitakin. Tosielämässä oon perinteisesti ollu ujo, en uskalla tosta vaan lähtee juttelemaan kellekkään. Jonkun muun olis tehtävä aloite.

Eräs ihminen kerran kutsui tämmöistä toimintaa ihmiskeräilyksi. Ehkä se on juurikin sitä, vaikka omasta mielestäni se kuulostaa jotenkin rumalta ja halventavalta. Itse en koe että toiminnassa olisi kuitenkaan mitään väärää, koska en oleta keneltäkään mitään mutta toisaalta olen valmis antamaan paljon itsestäni. Eniten rakastan kaikessa tässä sitä, että koskaan ei tiedä mitä vastaan tulee... se on jännittävää ja joka kerta yhtä yllättävää. Ihmisten elämänpolut risteilee mitä merkillisimmissä kohdissa, koskaan ei tiedä keneen törmää.

Muutin äskettäin uuteen kaupunkiin ja tuntuu kuin olisin saapunut aivan uudelle leikkikentälle jossa on vaikka mitä tutkittavaa.. erityisesti ihmisten suhteen. Ei enää niitä samoja naamoja... vähän kuin lisäosa lempipeliisi XD aivan uusi maailma.
EHkä järjestän jonkun miitin. Tai sitten en. Olisi kyllä hauskaa tavata joukolla randomeita ihan face to face O.o

Eilen otin kyytiin kaksi liftaria ja pidin kokemusta itselleni hyvin positiivisena. Vaikka matka olikin aika lyhyt, sain silti toisista tietoa yllin kyllin kun innostuin kyselemään.... ja palkaksi kaikesta toisille ja itselleni hyvän mielen. Jos tilanne ei olisi ollut niin absurdi, olisi mieleni tehnyt liittyä viettämään näiden kahden herran kanssa iltaa pitemmäksikin aikaa... :D

Ehkä pitäis käydä enemmän baareissa sitten... harjoitella ihmisten kohtaamista ja keskustelun aloittamista. Mut se on vaan jotenki niin vaikeeta kävellä jonku luo ja aloittaa se keskutelu... tai siis... sanot moi.... ja se vastaa moi... mut mitäs sitte? se tyyppi odottaa et sulla on jotain asiaa... o.o
"kiva lasi sulla... mitä siinä on sisällä?" ......dorkaa.
"kiva paita, tykkään tosta väristä" .......nyt se luulee et kattelen sitä sillä silmällä ja toi oli vaan joku tökerö vihjaus.
"näytät ihan urheilijalta. harrastatko jotain?" ..... ei vittu, vielä pahempi!!
En mä tiedä, miten ihmiset sitten tekee sen? menee vaan ja alkaa jutella... o.o itse en ainakaan osaa, ellei joku muu aloita keskustelua ensin. Kun jää on murrettu, oon ihan täysillä mukana.. mut siihen asti oon täysin jumissa.

Pahinta tossa on se että itsellä on sellainen mielikuva että baarissa kaikki mitä sanot naiselle on yritys iskeä sitä... vaikka haluisitkin vaan jutella niin ihmiset olettaa kuitenkin heti jotain ihan muuta.
Toisaalta jos puhut miehelle, et siltikään ole turvassa, sillä nykyään homous ei ole enää tabu... ei sillä että mulla olis homoja vastaan mitään, mutta en halua antaa väärää kuvaa omasta seksuaalisuudestani, varsinkin jos toinen vaivaantuu siitä.... ja vielä pahempaa... jos ei vaivaannu, vaan kiinnostuu aivan väärässä mielessä ja sitten loukkaantuu kun lemppaan sen o.o siis mitä vittua?????

miten tässä taas kävi näin? FML...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.