IRC-Galleria

PunkBarbie

PunkBarbie

Muokkaa tilaasi

Minun tyylini Maanantai 05.01.2009 00:59

Vaatteita ja kenkiä ei voi koskaan olla liikaa. Myönnän että olen shoppailuholisti, joka saa paljon mielihyvää uusista vaatteista ja siitä että näyttää hyvälle. En voisi kulkea ihan missä tahansa rytkyissä, on tärkeää että vaatteet sopivat persoonaani ja ne päällä tunnen oloni kotoisaksi. Ulkonäkö on kiinnostanut minua aina, ja seuraan muotia jatkuvasti ihan jo ammattinikin puolesta. Vaatteissa minulle on tärkeää omaperäisyys ja se ettei samanlaisia tulisi muilla vastaan. Olen välillä hyvinkin omintakeinen ja rohkea pukeutuja. Tyylini on sekoitus rokkia ja naisellisuutta. Paljastettakoon että galtsunickini on tyylistäni peräisin. Rakastan asusteita ja ne kruunaavat mielestäni aina kokonaisuuden. Käytän useimmiten vaatteissa ja asusteissa kirkkaita värejä, ja kaikenlaisia printtejä ja kuvioita. En pukeutuisi koskaan pelkkiin valjuihin väreihin. Suosikkini tällä hetkellä ovat eläin- ja ruutukuosit. Pukeutumisen tyylikausista minuun uppoavat eniten 60-luku ja kasari. Merkkivaatteista en nykyään juurikaan perusta, kun vielä pari vuotta sitten merkillä oli paljonkin väliä. On kuitenkin tiettyjä merkkejä joilta löytyy paljon vaatteita joihin olen ihastunut, kuten Ginatricot ja Zara. Seuraan paljon julkkisten tyylejä, ja suosikkejani tällä hetkellä ovat esim. Kate Moss ja Agyness Deyn. Myös tavallisten, mutta persoonallisten ihmisten tyylit kiinnostavat yhtälailla, ja täytyy tunnustaa että olen ihan koukussa LookBookiin. Vaatteeni hankin suurimmaksi osaksi muualta kuin joensuusta, sekä paljon netistä ja ulkomailta. Paljastettakoon myös että rakastan kiertää etenkin pikku-kylien kirppareita, joista on löytynyt aivan mahtavia löytöjä. Myös mummon ullakko on ollut oikea aarreaitta.

Lempivaatteeni TOP 5

Legginssit
Ne tuntuvat kivan rennoilta ja seksikkäiltä, ovat monikäyttöiset, sopivat arkeen kuin juhlaankin. Legginssi valikoimani karttuu koko ajan. Tällä hetkellä suosikkini ovat wetlook-legginssit, jotka muistuttavat nahkaa. Niiden lisäksi minulta löytyy mm. hopeiset, kultaiset, leopardikuvioiset, 2 ruudulliset ja muutamat eriväriset basic-legginssit. Haaveilen myös salaa paljetti-legginsseistä, joita en ole kuitenkaan tullut toistaiseksi hankkineeksi koska en tiedä olisiko niille riittävästi käyttöä. On hassua huomata että käytän nykyään vapaa-ajalla enemmän legginsejä kuin farkkuja.

Mekot
Rakastan naisellisia mekkoja, joita löytyykin jo mukava valikoima vaatekaapistani. Suosin mieluiten polven yläpuolelle jäävää pituutta. Parhaimmat leningit ovat peräisin mummoni vintiltä, ja ovat aitoja vintage-leninkejä 60- ja 70-luvuilta. Olen kustomoinut muutamasta vintage-hameesta itselleni kivan olkaimettoman mekon. Olen sen verran pieni kokoinen, että useat vyötärö-hameet yltävät minulla rinnanympäryksenkin yli, ja uuman olen kiristänyt vyöllä.

Korut
Korujen suhteen olen kuin harakka. Jos korut puuttuisivat, olo tuntuisi orvolta. Käytän koruja runsaasti; kaulassa, korvissa, ranteissa, niitä voi olla useita yhtä aikaa. Jännäjuttu kun ne ovat kiinnostaneet jo pikkutytöstä lähtien. Yhdestäkään korusta en ole ajatellut koskaan luopua, minulla on tallessa nimittäin joka ikinen rihkamakorukin lapsuusajoilta. Koruja minulla on niin valtavat määrät etten edes muista kaikkien olemassa oloa, on kuitenkin muutamia suosikkeja joita käytän säännöllisesti. Mainittakoon äitini vanhat suuret hopeiset korvanapit 80-luvulta. Tykkään että korut saavat näkyä, ja tärkeintä on että ne sopivat yhteen asukokonaisuuden kanssa.

Avokkaat
Kengät ovat olleet aina minulle tärkeitä, tällä hetkellä malli suosikkini ovat avokkaat, joissa on tottakai vanhanaikainen alaspäin piikiksi kapeneva korko.(avokkaat kuin Iines-ankalla;) Tykkään käyttää korkoja, koska pituuteni sen sallii hyvin. Kenkätelineestäni erikoisimmat ja suosikkini ovat snake-kuvio, leopardi- ja skottiruutu avokkaat. Pidän myös erityisesti valkoisista avokkaista, jotka voi yhdistää melkein asuun kuin asuun.

Laukut
Kivojen kenkien pariksi on hyvä olla niiden kanssa yhteen natsaava laukku. Laukkuja löytyy joka lähtöön, suosikkini ja suurimmaksi osaksi käyttämäni laukut ovat vintage-laukkuja. Tykkään käyttää monen kokoisia ja tyylisiä laukkuja suurista veskoista minikokoisiin kirjekuori-laukkuihin. Tällä hetkellä arkikäytössäni on usein suuri snake-kuvioinen vintage-laukku, joka oli loistava kirppislöytö ja maksoi vain vaivaiset pari euroa.

Vaikka muoti ja mieli vaihtuvat jatkuvasti, ihmisen persoona pysyy kuitenkin aina samana :)


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.