IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -
If there's a problem then go fox it
It's such a simple phrase but I can't graps it
I lay awake at night
With the fear of dying if I close my eyes

Just me in my own head.

[Ei aihetta]Perjantai 13.06.2014 01:03

Moro moro!

Meikällä on vähän sekaset fiilikset täällä. Oli vähän säätöä tietysti naisen kanssa. Ja tämmönen hyväsydämminen paska kun oon, ja teen mitä vaan sellasen eteen jonka haluan. Niin nyt ainakin tämä suhteeseen rupeaminen hänen kanssaan on hyllytetty. Se vähän vitutti. Tai tavallaan olin myös helpottunut.

Kavereita tai oikeastaan ystäviä (ja myös työkavereita) ollaan oltu siitä saakka kun nähtiin. Ja juuri sen takia häntä pelotti kaikki tämä. Muakin pelotti, koska en tietenkään halunut pilata ystävyyssuhdetta millään. Tiedän että olen vissiin aika hyvä poikaystävä. Mulla pitää vaan olla myös sellainen ihminen tyttöystävänä, josta välitän ja jonka tunnen ja jota rakastan enemmän kun mitään.

Offically in the friendzone. :D

Itseni on vaan vaikea päästä yli tälläsistä. Sellanen vaan oon. Ja kuitenkin kun koko ajan hengataan yhdessä ja jutellaan ihan kaikesta, niin välillä sitä tulee mietityks että mitäs jos sää vaikka riisuisit noi vaattees? Okei oli vähän miehekäs miete mutta näitä miehet miettii. Noh, elämä voittaa ja mennään leuka rinnassa kohti uusia pettymyksiä!

[Ei aihetta]Perjantai 16.05.2014 12:36

[Ei aihetta]Tiistai 13.05.2014 07:15

HUOMIO!!Keskiviikko 07.05.2014 01:30

Nyt autot siellä liikenteessä huomio! Ette voi noin vaan tulla eteen ja sitten näyttää vilkkua että käännytte. Katsokaa ihan oikeasti niitä moottoripyöriä. Me jäädään aina teille kakkoseks kolaritilanteessa. Ja jos kerran teette noin niin voitteko edes ajaa sivuun ja tulla vaikka kysymään että kuinka kävi?
Ei luita murtunut. Ruhjeita siellä täällä. Huosuissa vasemmassa polvessa reikä. Ja taas stonga vinossa. Rytäkässä irtosi kytkinnestesäiliö jonka sai takaisin ilman suurempaa hävikkiä. Kahvasuoja pelasti kytkimen.
Vituttaa silti.
Ensi kerralla lähden heti perään ja ruttaan sen sun iskän audin vitun mulkku!

Mooppedi.Sunnuntai 07.04.2013 11:46

Noonniin siinähän se nyt sitten olis.

[Ei aihetta]Perjantai 05.04.2013 03:27

Tollanen motskari tuli ostettua. Akrapovic kokoputkisto sun muuta pientä ulkomuodon ehostusta löytyy.

Lonely, drunk and beautifulTiistai 04.09.2012 14:09

« Uudemmat -