IRC-Galleria

WaddUP?Maanantai 29.09.2008 04:58

Kuinka helvetin kauan sitä pitää muka oikeesti samaa ihmistä ikävöidä?

kuin titanic, mut te ette vaan uppoo...

Joo ei mtn vaivaa...Maanantai 22.09.2008 18:39

Kiitti vklopust.. niin joo ja anteeks :DDD

Mua voi sit tulla kattoo sairaalaan.Lauantai 20.09.2008 21:29

Joko peijakseen tai meikkuun.

[Ei aihetta]Maanantai 15.09.2008 03:02

MEinas taas hajota niikö pää siihen vitun että nii tuota:an. Onneks se lähti :D:D

Jep.Torstai 11.09.2008 23:46

Nyt sit riitti.

<3Sunnuntai 07.09.2008 21:41

helmi.

Pasianssi läpi 84 sekunnissa.Keskiviikko 20.08.2008 19:29

PygeetteX parempaa pellet?
..elämä? Mikä elämä?....

Tunnustus.Keskiviikko 13.08.2008 18:51

Tein sen taas, niinku teen nykyään hyvin usein yksinäisinä iltoina. Selailin vanhoja kuvia, tekstejä, kirjeitä, keskusteluja, miljoonia vanhoja muistoja. Harmittaa aina päivä päivältä enemmän se ettei ajassa voi mennä taaksepäin, ja ettei silloin joskus tajunnu sitä miten paljon myöhemmin arvostaa niitä hetkiä joita oli silloin. Sitä kun istuttiin Auringonnoususta laskuun asti ulkona ystävien kanssa, tai sitä kun naurettiin kaikelle. Silloin kun ei malttanut odottaa huomista, että pääsisi taas viilettämään tuulen mukana, villissä maailmassa. Kesä. Parasta aikaa, ja yksi sellainen alkaa olla taas takanapäin. Yhden asian on vain huomannut, että kesätkin ovat jollain tavalla kuihtuneet. Niissä ei ole enää sitä hehkua mitä joskus. Ja ihmiset. Ne ihmiset jotka olivat joskus jokapäiväistä arkea, ne jotka toivat elämän suurimmat ilot esille joka ikinen päivä, ovat vaan jääneet. Eivät unohtuneet suinkaan vaan häivyttyneet, vähän niinkuin kirkas maali vuosien jälkeen talon seinistä. Kaikilla on työt, koulu, uudet ystävät, parisuhteet sun muut. Jotkut muuttuu ja jotkut muuttaa, ei vaan tule soiteltua, puolin ja toisin. On aina muka niin kiire, ja "ollut tässä kaikennäköstä", vaikka tosiasiassa istuu vain kotona, tekemättä mitään ja huomaa olevansa jollain tavalla vielä ihan sujut sen asian kanssa.
Näin jälkeenpäin sitä on tajunnut tehneensä monia tyhmiä asioita, jopa silloin kun kaikki oli kaunista, täydellistä. Silloinkin piti olla tyytymätön muka johonkin, sanoa tyhmiä asioita, valittaa turhuuksista ja olla niin saatanan päällepäsmäri. Ihminen ei koskaan ole tyytyväinen siihen mitä sillä on. Mutta kuinka sokea on minun itseni tarvinnut olla, etten ole voinut nähdä sitä onnea, sitä kaikkea ihanaa, vaikka se on ollut monesti, jopa useita päiviä putkeen aivan silmieni edessä ja käsinkosketeltavissa? Todella sokea, ja typerä. Turha sitä on tietysti enää itkeä, tai niistä asioista anteeksi pyydellä, mutta jos pystyisin, tekisin asiat toisin.
Tälläkin hetkellä, todistan ihan lähipiirissäni sitä kuinka, kiukutellaan siitä ja kiukutellaan tästä, naputetaan ja valitetaan aivan turhanpäiväisistä asioista, joilla ei ole loppupeleissä mitään merkitystä. Kunhan vaan nyt pääsee vähän jostain sanomaan. Pelottavaa nähdä jonkun toisen tekevän jotain minkä on vasta nyt tajunnut itse tehneensä joskus. Ja pahinta siinä on se, että tekee sitä jollekin jonka sanat ja eleet rakastavat. Antaisin itse mitä tahansa siitä että joku rakastaisi, joku pitelisi ja silittelisi hiuksia. Joku joka suukottaisi ennen kuin lähtee töihin ja halaisi kun tulee töistä.
Tai ehkä vaan luulen sen olevan jotain hienompaa kuin mitä se on, koska en voi valehdella muistavani millaista on todella tykätä sydämensä kyllyydestä ja saada takaisin samalla mitalla. Ehkä se on vain sitä tärkeilyä, ja piikittelyä, turhaa riitelyä ja paskanjauhantaa, en tiedä. Ja ehkä ystävienkin kanssa sitä on vaan tarvinnut aina muka loukkaantua jostain turhasta syvästi ja olla soittelematta, ihan vaan todistaakseen itselleen ja oman toivonsa mukaan muille, olevansa jotain? Tai ehkä on vaan valinnut väärin ja ollut niin paskantärkeä että on lähtenyt tuomitsemaan kuulopuheiden perusteella, on ollut tarve leikkiä jotenkin mukamas parempaa ihmistä, tai muuten vaan saavuttaakseen jonkun "luottamusaseman" jonkun silmissä.
Mutta näin sitä ihminen oppii, on ainakin ne muistot mitkä ovat valaisemassa mennyttä aikaa ja kertomassa siitä mitä joskus piteli kädessään, mielessään ja sydämessään.

MIKSIMIKSIMIKSIII!!!Torstai 07.08.2008 20:30

Miks oon tyhmä!!? hä? mikä mua vaivaa. Tiesin iha vitu hyvi ettei pitäis, mut oli silti pakko?!?!
Mikä helvetti mun ongelma on? Mulla on vittu kusta päässä, ja piuhat kastunu. Oon niin pelle.
Tiesin iha tasan et paska fiilishän siitä tulee eikä mitää muuta. Ei helvetti ihan tosi...
Röökille ja nuq..
oon niin perseest..

Sano hoo sano uu sano hoouuora.Perjantai 01.08.2008 14:47

Rankka vkloppu tulos. Tänää oli ajotunti heti sopivan aamu kahdeksalta. Yhdeksäksi illalla baariin töihin, sieltä pääsis puol kolmelta pois, sitte pitäis kävellä himaa. kello ois jonku neljä ku oon himas. kolme tuntia korkeintaan unta ja aamuks mäkkii vääntää teineille burgerii. kolmelta iltapäivällä mäkist livohkaa ja taas yheksäks illal lystoon laulattamaan juoppoja. Jollain se on leipänsä ansaittava, ilmeisesti. On tää nyt tietysti parempi ku perseen myyminen.

"Älä nyt sano, et sä oot pannu tyylii yli kymmentä eri ihmistä vuoden sisää?!"

Huoh.. ootko tyhmä?