IRC-Galleria

No hitto.Perjantai 01.06.2007 00:40

Enpä meekkää. Ku noi kaks idioottii aikoo mennä viroo, eikä mulle kerrottu mitää. Meen sit lauantain. Saatana. Ja juhlin sillo kesäkuun 2:tta päivää ja sitä että mun syntymäpäivään on enää 10 päivää. :D tshiaaaa<3 Ootte kivoi.

Iha sama:DTorstai 31.05.2007 23:54

Mut mä meen huome juhlistaa kesäkuun ensimmäistä päivää.
"Kuuntele sydäntäsi. Se tietää kaiken, koska se on lähtoisin Maailman Sielusta ja palaa sinne jonain päivänä."

Poika yritti kuunnella sydäntään, mutta sitä oli vaikea ymmärtää. Ennen se oli ollut aina valmis lähtemään; nyt se ei halunnut muuta kuin palata. Välistä se puhui tuntikausia ikävästä, välistä se liikuttui auringonlaskusta niin että pojan oli salattava kyyneleensä. Se löi rajummin puhuessaan pojalle aarteesta ja hitaammin, kun pojan katse eksyi aavikon loputtomaan taivaanrantaan. Mutta se ei vaiennut koskaan, ei silloinkaan kun poika vaihtoi pari sanaa alkemistin kanssa.

"Miksi meidän on kuunneltava sydäntämme?" poika kysyi kun he pystyttivät leiriä sinä päivänä. "Siksi että siellä missä on sydämesi, siellä on aarteesi."
"Sydämeni on levoton", poika sanoi. "Se haaveilee, liikuttuu vähästä ja rakastaa aavikon naista. Se esittää minulle vaatimuksia eikä anna minun nukkua öisin, kun ajattelen Fatimaa."
"Oikein hyvä. Sydämesi on elossa. Kuuntele vain edelleenkin mitä sillä on sanottavaa."
"Sydämeni on petollinen", poika sanoi alkemistille kun he pysähtyivät lepuuttamaan hevosiaan. "Se ei halua että jatkan matkaa."
"Oikein hyvä", alkemisti vastasi. "On luonnollisesti pelottavaa vaihtaa unelmaan kaikki se minkä on saavuttanut."
"Miksi minun pitäisi sitten kuunnella sitä?"
"Siksi ettet pysty vaientamaan enää sen ääntä. Ja vaikka et olisi kuuntelevinasi sen puhetta, se sykkii edelleen rinnassasi ja kertoo yhä uudelleen mitä se ajattelee elämästä ja maailmasta."

Kukaan ei pääse pakoon sydäntään.
He lähtivät jatkamaan matkaa, ja poika kuunteli sydäntään. Hän oppi sen kierot kujeet ja hyväksyi sen lopulta sellaisena kuin se oli. Sillä hetkellä hän lakkasi pelkäämästä ja kaipaamasta keitaalle rakkaansa luo, ja eräänä päivänä hänen sydämensä kertoi olevansa onnellinen.

Ihmiset pelkäävät toteuttaa unelmiaan, koska he eivät mielestään ole ansainneet niitä tai eivät onnistu toteuttamaan niitä. Meitä sydämiä pelottaa kun ajattelemmekin rakastettuja, jotka lähtevät palaamatta koskaan, tai hetkiä, jotka voisivat olla onnellisia mutteivät ole, tai aarteita, jotka voisi löytää mutta jotka jäävät ikuisiksi ajoiksi hiekan kätköihin. Sillä kun pahin tapahtuu, me kärsimme hirvittäviä tuskia."

"Sydämeni pelkää tuskaa", poika sanoi alkemistille eräänä iltana kun he katselivat kuutonta taivasta.
"Sano sille, että tuskan pelko on pahempi kuin itse tuska ja että yksikään sydän ei tunne tuskaa silloin kun se etsii unelmaansa."

Ja se joka luki ton kaiken niin toivottavasti sai jotain irti :)

Joo-oh.Keskiviikko 30.05.2007 19:31

Joo. Iha vaa jos kiinnostaa. Sairaalassa olin neljä päivää, sisätautiosastolla. Avartava kokemus. Ruusu (Erysipelas) päässyt nilkan ihon alle. Tosta rakkulasta, ja rakkula taas mun uusista kengistä. Ja niin paljon ku niistä tykkäsin..:\ Tulehdus levis siitä sitte pohkeeseen ja reisitaipeeseen. Korkees kuumees ja tulehdusarvot veressä 125. Tiputukseen, Miljoona verikoetta, kipulääkkeitä, ja 8h välein 1,5dl vahvaa antibioottia suoraan suoneen. Hyvis pöllyis ehk. Sairaalaruokaa ja nesteseurantaa. pyörätuolissa tuli rullailtua moneen otteeseen. Lääkärit ravas koko aja, ja joka vitu aamu puol kasin aikaan, se 5 pulloo verta labraan ja erillinen veriviljely kahdesti. Ja nyt onki käsivarret just sen näköset. Noo, mutta onneks kotona ollaan. Tulehdusarvot oli laskenu 55 (kuulemma edelleen korkea, mutta parempi) ja määräsivät V-PEN MEGA:aa kaheksi viikkoo. En olis halunnu olla siel enää yhtää päivää pidempää. Kiitos kovasti niille jotka tuli mua sinne kattomaan. Ymmärsi kyllä tosiystävän merkityksen. Ja tajus paljon asioita.
Täytyy vaan toivoo et tää oli nyt sit tän kesän juttu tämä.
Ei enää mitää sairaus/onnettomuus tapauksii.
Kolmas vuos putkee:)

Ai saatana :SSunnuntai 27.05.2007 23:56

En oo tulos kouluu huome. Ja tuski koko viikkoo. Heräsin aamulla, vasen pohje kipeenä. Menin duunii, ja nyt en pysty kävelemään. Koko jalka turvonnu puoli kertaa isommaksi polvesta alaspäin. Nilkassa on sinistä ja punaista, ja verisuonet pullottaa. Pohje on kivikova. Ja tunnin sisään nousi kuume 41.2 :)
Huome vaihteeks peijaksee.
Huhhhu... Ei oo hetkee räjähtäny tällee. Mielenterveydellisesti vialla. Mut helpotti kyl.
Kahdeksantoista aamua kahdeksaantoista. :)

Pienet on silakat markkinoilla. Ainakin suomessa :D

<3Keskiviikko 23.05.2007 01:35

Ja hän tuli kyytiin vain pysäkin tytön jälkeen. Istuutui tyttöä vastapäähän. Hän asetteli laukkunsa vierelleen, nosti katseensa ja hänen vihreät ja selkeän lämpimät silmänsä porautuivat syvälle tytön pysähtyneeseen katseeseen. Ja tyttö tuijotti. Tuijotti ja tuijotti. Pojan huulet olivat kuin runokirjoissa kerrotaan, hänen hiuksiaan teki mieli käsin koskettaa, ja hymy täytti pimeän paikan tytön sydämmessä silkalla valolla. Tyttö heräsi huumastaan ja käänsi katseensa ulos. Hän ei tiennyt miten olisi tai minne katselisi, vaan silti silmät karkailivat tuohon lämpöä hehkuvaan ruumiillistumaan. Poika katseli tyttöä ja hymyili vain entistä kirkkaammin ja pian puri huultaan. Vaan silloin kuin tyttö huomasi pojan huulten pehmeät liikkeet, alkoi tasainen puna kohota hänen kasvoilleen. Hän nöyristi leukaansa alemmas ja sulki silmänsä. Ei auttanut yrittääkään olla punastelematta. Hän punastui, punaisemmaksi kuin koskaan ennen ja hymyili, hymyili pitkästä aikaa vilpittömästi, vaikka tiesi ettei näkisi poikaa koskaan enää.

Kesä on joo<3 Muutama päivä viel. Tiistai 22.05.2007 02:34

Ja Putro on eniten mies koko maailmas<3
-Zen Cafe-
Saattaa mennä monta päivää
etten sua ymmärrä
Silti antais tuntiakaan pois
en niistä päivistä
Olet mulle virhe, jota
tahtoisi en kadottaa
Olet mulle perkele ja olet
mulle satumaa.

Joo... Ootsä Arttuliki kivajuu<3

rasse on vitu kännis ain... Maanantai 21.05.2007 04:33

-R- sanoo:
ja just kädestäpitämiset jne
-R- sanoo:
NE AIHEUTTAA RAKASTUMISTA PIDEMMÄN PÄÄLLE
-R- sanoo:
:D
-R- sanoo:
KAIKKI HEMPPAAMINEN
•Suskimo• sanoo:
JOOO JOOO! ::DDDD haluun vittu nuq :D