IRC-Galleria

Eikait siinä :)Torstai 21.08.2008 03:08

Hyvä lukuja,

Meistä (minusta ja Veerasta) virallisesti kutsuttuna avomies ja -vaimo ensimmäinen syyskuuta, eli piakkoin.

Ei siinä vielä kaikki, nimittäin huomenna lähdetään Helsinkiin junalla aamusta, ollaan yötä Mauno-enolla ja Aila-tädilläni, ja sieltä meidät turvallisesti lämminsydäminen sankarillinen Mauno-enoni kuljettaa meidät Helsinki-Vantaan lentokentälle. Siitä alkaa ratkiriemukas seikkailua tihkuva maailmanvalloitus, joka ulottuu aina Kreetan saarelle, Haniaan saakka. Perillä tapaamme Veeran serkun, jolle salakuljetamme Taffelin sipsidippijauhepusseja, jotka ovat kuulemma erittäin suosittuja niissä maisemissa. (Ne o kyllä hyviä. Nam. Pitäiski ostaa sipsejä ja dippiä just nyt, harmi vaan ettei mikään kauppa ole auki).

Toisaalta on ihan mukava sitten palata Suomen kylmiin järvimaisemiin juomaan suomalaista herkullista olutta käryyttäen makkaraa. Kuka sitä mustekalaa nyt jaksaisi viikkokausia syödä kuitenkaan.

Muuttojupakka alkaakin heti pari päivää siitä kun ollaan saavuttu onnellisesti Nivalaan. Sitten kannetaan kaikki minkä irti saadaan, kahdesta omakotitalosta pieneen suloiseen asuntoomme, Ylivieskan keskustaan ( huom. kun katsoo Ylivieskan kartasta, meidän asuntomme on sen "KESKUSTA" sanan alapuolella ). Tervetuloa vaan käymään, siis.

EDIT: ei Veerastakaan poikaystävää sais. Onneksi.

Terveisin
Tuleva ruskeahko maailmanmatkaaja

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.