IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

vloppu.Sunnuntai 20.08.2006 23:08

jarkko tuli jo torstai-iltana mäntsälästä tänne vaajakoskelle, mut mulla oli pe koulua ni mentii melkee heti nuq.

sit aamul lähettii kasin bussilla kaupunkii, jarkko jäi shoppailee ja mä jatkoin sit kohta siitä koululle. pääsin koulusta vähän jälkeen yhen ja menin kaupungille ja käytii sit piian ja jarkon kans alkossa. sitte mentii kämpille.

aloteltii juomaan ja lähettii kaupungille riikan kyydillä. mentii raatokellariin ja siel oli maiju ja here ja öö.. terhi. sit olli ja henkka tuli sinne kanssa. piletettii :P sitte me lähettii jarkon kans wankkurin etee juomaa ja siellä me oltiinki melkee koko ilta :P silitettii rumaa koiraa jne. sitte me mentii kuokkalaan yöks.

heräsin aamulla kauheessa kohmelossa ja lähettii jarkon kans kävelee bussipysäkin suuntaan, siis ihan summassa johonki päi :D tosin matkassa kesti aika kauan ku käytii hakee kaupasta ruokaa :p
ootettiin bussii pysäkillä kunnes riikka soitti et tulee hakee meidät, pelastus! wake me up.. can´t wake up... save mee!!
sitte tultii kämpille. oltii pari tuntii ja vietii riikka matkakeskukseen ku se lähti thaimaahan. sit takas kämpille ja alettii juomaa. lähtö vähä venähti, oli kaikkii touhuja.. :D gerbiili patterin välissä XD mentii joskus 11 aikaan bussilla kaupunkii, siel oli kaks kivaa tyyppiä :D ne oli ihan kännissä. muistan vaan et se toinen oli sämpylä ja et se arvas meidän iät oikein :p ja mä arvasin niiden iät vuoden heitolla. jäätii kaupungissa pois ja kadotettiin ne. käytii tsekkaa baarit ja kauheet jonot oli. sit kuultii et shakersiin pääs nui vaa ja mentii sinne, siel oli olli, toni, henkka, anssi, ville ja markus. olin taas kerran ainoa tyttö :D pojat tilas mustan listan ja juotii sit siinä pahoja paukkuja. iu. Jarso sitte lähettii jarkon kaa seikkailee kuuskasiin ja ei siel kauaa jaksanu olla, kauheesti porukkaa. sitte mentii soloon ja pojatki oli siellä. sitte me vaa pyörittii pitkin kaupunkia ja mentii oottaa bussia, mut oltii väärällä pysäkillä :D jarkko meni sit taksil kämpille ja mä jatkoin kuokkalaan, tosin tultii sit taksilla kämpille ku ei siel mahtunu nukkuu. sitte jännitettii et herääkö jarkko ku mulla ei ollu avainta mut kyl se onneks heräs ja päästii sisälle nuq ^^

sunnuntai-aamuna tai siis päivällä lähettii rallitouhuihin ja käytii sitä ennen syömäs kuokkalas. sit mentii makuunin ja kaupan (jossa oli vitun halailevia mummoja :D) kautta kämpille ja kohta ois jotai leffatouhuja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.