IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

eilen ja tännää.Lauantai 26.08.2006 19:04

olin eilen koulussa hurjat 4 h ja sitte tulin kämpille ja värjäsin hiukket :> oli jo aikaki. pitäs kyllä leikkaaki näitä vähä mutta en uskalla mennä ite saksimaan nii.

sitte illalla jarkko tuli ja katottii telkkaa ja leffoja (emily rosen riivaaja ja pinnan alla) ja puhuttii kakkaa. ton ekan leffan olin kyllä jo nähnyki aiemmin ja toinen oli yksinkertasesti paska. ooh olen jessica alba minulla on tissit ja perse katsokaa. juoni pelkkää shittiä. miksei se voi valita parempia rooleja, eikä tollasta bimboilua o_O Dark Angel oli sentään hyvä sarja jossa oli ideaaki.

no sitte jarkko lähti aamulla kotiinsa ja mä heräsin tossa 11 aikaan ja nii.. äsken tulin lenkiltä. tuli kauhee ikävä vettä. niinku järveä ja merta. oulussa oli ihanaa ku oli meri siinä ihan lähellä ja tuuli kivasti. täällä on jotenki tunkkasta. kävin mä tossa asmalammella sit patsastelemassa ja ois tehny mieli uimaan mut jätin taas kerran väliin. ehkä mä illalla uskallan mennä (:
sitte toinen mitä mietin oli se ku kävelin sillan yli. tajusin että mulla on varmaanki korkeenpaikankammo. ahtaanpaikankammoki mulla varmaan on. en tajua mistä ne on tullu ja missä vaiheessa musta on tullu tällanen maitoperuna ku pienenä olin ihan kauhee rämäpää :P aina menossa ekana sinne minne ei saanu mennä ja tekemäs sitä mikä oli kiellettyä. kai mä oon aikuistunu. ja tylsistyny. boooooriiiiiiing.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.