IRC-Galleria

Räpättäjä

Räpättäjä

Puhut paljon paskaa, mutta toisinaan joudut sanasi syömään.

Uusimmat blogimerkinnät

4.4.2009 JUIPPILauantai 04.04.2009 22:38

Juippi, tuo Matiaksen ryöväri, on hyvin erikoinen henkilö. Hän on niin innostunut, että ei meinaa saada sanaa suustaan ja näin hän rupeaa änkyttämään. Onneksi hänellä on tukenaan hänen veljensä Jonne, joka yrittää kovasti arvailla oikeaa sanaa. Joskus hän onnistuu oikein, mutta joskus taas päin honkia. Muut ryövärit yrittävät myös arvailla kiihkeästi.

Pomelomelompom pomelomelomppon!

Juippi on hyvin iloinen ryöväri ja tansseissa hän vie Jonnea mukanaan ja pistää jalalla koreasti. Lauluissa hänen äänensä kuuluu kovaa ja puhekin onnistuu änkyttämättä erinomaisesti. Muutenkin puhe on niin kovaa, että koko Matiaksen linna raikuu. Juippi ei voi sietää pesua. Hän tekee mitä tahansa, jotta välttyisi siltä. Joskus se onnistuu, mutta joskus taas Loviisa on liiankin ovela.
Juippi on luonteltaan kiltti, mutta kohdatessaan Borkan ryöväreitä ja Syöjättäriä hänen päässään kilahtaa ja hetken hän näkee punaista. Männiäisiä Juippi pelkää hieman, mutta siitä ei sitten kerrota kellekkään!
Jos jollain on huono päivä, niin Juippi yrittää kovasti tehdä vaikka mitä temppuja, jotta toisille tulisi hyvä mieli. Ronttia hän joskus yrittää piristää, mutta joskus kiitoksena on musta silmä. Jonne ja Juippi tekevät yleensä jekkuja toisille ryöväreille, kuten tökkää toista salaa.. varsinkin Pikku-Plootua he kiusaavat, hän kun on hieman hidas hoksaamaan asioita.
Lempi ruokaa veljeksillä on villisika ja maissit. Kaiken kaikkiaan Juippi on valloittava persoona ja on ryöväri joukon pelle. Jonnella on paljon jaksamista veljessään ja muilla ryöväreillä myös.

Kaiken kaikkiaan Matiaksen ryövärit ovat hyviä ystäviä keskenään ja tulevat mainiosti toimeen keskenään. Matias ei voisi saada parempia ryöväreitä mistään ei millään hinnalla!
Oooo-oo!! Ooolalllallaa Ollallallla Olleolleoheeeeii!

Tämä on kyllä jä-jä-jä-jä-jä-JÄRKYTTÄVÄÄ!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.