IRC-Galleria

Tia, löysin sun virkaveljenLauantai 17.03.2007 15:47

Näin niin viksua unta, että joooo....!! Meen heti huomenna suljetulle, käsikädes Rikun kans.
Eilen olin vihollisten luona. Nooralla oli hieno asunto, vielä jos sen äiti ei asuis alakerras niin se ois aika JEPH. Noora vetää aina jotain roolia sen kavereiden aikana, oikeasti ku se on yksin tuolla kämpillä se kuuntelee scootteria ja chattailee saksalaisten teknopoikien kans. Oikeasti sen alakerras ei asu ketään, se vaan alkas pelkäämään, että saan sen salaisuuden selville ja halus lähteä. Erjasta otin sen verran irti, että se on oikeasti poika, joka tykkää Tanjasta. Hmmh. Niih. Joonas-Juho vois jatkaa tästä. Se on enempi perehtyny näihin juttuihin.

Mun unes eräs lehtimäkinen punapää törmäs auton kokoseen jäätelöpakettiin ja kuoli. Syy oli yksin minun. Pelotti kertoa Tanjalle. Ei kuitenkaan käyn kuinkaan ku se herätettiin henkiin. Oisittepa nähny miltä se näytti. Oikein terveeltä. Katos kun se oli palasina ja kun ne palaset loksahteli paikoilleen.

Tänään, keitin kahvia. Laitoin Ismo Alankoa soimaan ja poltan persssssavut. Haistelen ikkunasta cassan asiakkaiden hajut. Reijo on käyny taas vierais. Paras tapa huomata, että toinen pettää on maistaa sen pusuista jonkun toise maun. NJAM =)

Viekää mut ouluun! Luin Sinin uuden vuoden viestit. Se oli oikein selvinpäin eikä saanu nauraa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.