IRC-Galleria

RINKELII

RINKELII

reenaa reenaa ja reenaa.

paska reissu mut tulipahan tehtyä..Maanantai 22.06.2009 11:15

kokemäelle mars klo 7.45, pakattiin nasu ja kärryt kyytiin. sitten haettiin lissu eka purettiin kärryt, lissu autoon, ja kahdet kärryt kyytiin. no kokemäelle kerittiin oikein hyvin, ada lämppäs lissun ja meni oikein hienosti. startissa lissu juoksi ekat 500m NELJÄNTENÄ, se pikku läski karvapallo meni hienosti! vähän ennen viimestä kurvia alko laukat olee aika herkässä kun takamatkalaiset alkoivat saada kiinni, ada ajoi fiksusti lopun liikaa käskemättä ettei mee hylkyyn vaan pääsis hyväksytysti maaliin. ja huima ennätyksen parannus 17 sekuntia! GO LIISA JA ADA !!
No siellä sitten hangailtiin parisen tuntia (lue: satavuotta) kun sattui niin mukavasti että ponilähtö, 10 lähtö ja 11 lähtö...
heikkinen ajoi montelähdössä, sijoitus viimeinen. nasun vuoro, jo ennen akaa kurvia hoopeeäl.
sitten oli vuorossa pakkausrumba, tarvi saada autoon tilaa kun kävin kokemäeltä hakemassa musalle uudet kärryt, pieneen pakettiautoon mahtui sitten hevonen, poni, kolmet kilpakärryt, noin 8 rengasta, erinäinen määrä varusteita ja valjaita. hyvä kun hevosia sieltä kärryjen seasta näki. sitten taas vuorossa lissun kotiin palautus, kärryt ulos, poni ulos, kärryt takasin.. huh.
kotiin päästiin tasan klo 22. nasulle kaurat ja yöks laumaan laitumelle ni pääsee rankan päivän jälkeen vähän sinne palauttelee.
lissu siis oli päivän paras, ihan heti en olis uskonu :)


että semmonen retki.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.