IRC-Galleria

Ugly LoveTorstai 22.02.2007 00:46

Mua niin vituttaa, kun en saa mitä haluan.
Joko olen irc-galleriassa kaverilistallasi?
Jos olen, niin haluaisitko ilmoittaa siitä minulle?
Katso kuinka monen kaverilistalla olet.

Kun olet lukenut tämän, niin lisääthän omaan blogiisi

Together we're invincibleTiistai 13.02.2007 06:15

Otin melkosen revanssin keittiöstä! (Mirka tietää) Tänään ei tarvi jäädä tunniks ylitöihin!

Muse ja von Hertzenit on rokannu melkoisesti.

This could be messyMaanantai 12.02.2007 13:41

Valiolle palautetta:

"Sunnuntaina avasin purkin ja pahaa aavistamattomana otin suoraan purkista kulauksen, enpä oo ikinä niin nopeesti sylkeny suustani mitään pois. Ollaan taloudessa siirrytty vieläpä tähän kalliimpaan versioon, siksi, että se säilyy pidempään! Prkl!"

Ja perkele, nyt en saa kaakaota pullan kanssa, ku ei oo maitoa. Maailma on mua vastaan. (No Rosekaan ei saa kahvia, hähä).


Sain perjantaiyönä käyntikortin Suur-Helsingin seurakunnan musiikkipastorilta. Eiks ev.lut. uskonmiehet saa harrastaa seksiä (esiaviollista)? Ku mietin, et pitäskö sitä oikeen soittaa ja pyytää treffeille? Tai ehkä se vaan haluaa pelastaa mut helvetiltä?

Karsee nälkä! Tahtoo lounasta.
Jos voittaisin lotossa, niin ostaisin maailman kaikki hyvät levyt ja asunnon mihin ne mahtuis. Sit pitäis varmastikin äänieristää joku huone ja ostaa sinne pelit ja vehkeet, että sais kuunneltua musiikkia non-stoppina koko ajan. Ja sit sinne pitäis ostaa valtavia sohvia ja isoja tyynyjä ja patjoja, että vois vaan maata lattialla ja kuunnella kovaa musiikkia.

Kuuntelisin ensin Musea, The Arkia ja My Chemical Romancea, sitten kokeilisin Von Hertzeneitä ja Kallea, ehkä jopa fiilistelisin Tehosekoitinta, jatkaisin Stellalla, PMMPllä ja Olavilla, laulaisin tietenkin mukana tyhjään limsapulloon ja yrittäisin saada kanssakuuntelijoita sytyttämään sytkärit tai pomppimaan tasajalkaa. Jos tanssituttais, niin Frank vois laulaa ja Louis soittaa, välillä toivois että Ella tahi Billie duetois poikien kaa. Sitten kun fiilis rauhottuis niin sulkisin silmät ja laittaisin Husky Rescuen soimaan, ehkäpä johonkin väliin vielä Mooin Swayn.
Ennen nukkumaan menoa pitäisi vielä kuunnella Jippua ja pitää Caritaa kädestä kiinni.


Voittaisinpa lotossa.

Cherry lipsLauantai 03.02.2007 12:52

Ei mulla ookaan flunssaa, vaan nielurisatulehdus \o/ Ei ihme, että on sattunu niin paljon. Sain onneks antibiootit vielä eilen illalla.
Loppuviikko saikkua, tulee kyllä tarpeeseen. Ikinä ei oo ollu näin pahaa flunssaa. Huomen pitäs viel soitella nieluviljelyn tuloksia, mut epäilen ettei siellä mitään oo.
Öäääghygrgh

In the middle of nightKeskiviikko 31.01.2007 10:13

Jeeee! Me mennään ratsastusleirille 9.-11.3. \o/
Toivottavasti en putoa. Ja toivottavasti voin mennä ponilla :P

Haluisin ihan sikana lihamureketta. Varmaan pakko tehä tänään semmosta. Paha juttu vaan, et mä oon ollu jo melki 6h hereil ja ois semmonen lounasnälkä, siin murekkees kestää kuitenkin kauan. Söisin leipää, mutku meil on jotain ällöö myslileipää. Vaik kuinka yritän peittää sitä myslimakua niin ei onnistu. Jaksaiskohan tehä perunamuussia sen murekkeen kaa.
Joo. Vois käydä pesulla ja ettiä housut ja tehä ruokaa.

Blow jobTiistai 30.01.2007 10:23

Mä en muistanu, et kipeenä on näin paskaa :(
Kurkkuun sattuu ja herätessä henki ei kulje.
Kuumetta ei tällä hetkellä oo, mut ihan ku pikkupikku päänsärky tekis tuloaan.

</itkuvinkuvali>

Tahdon tänään lounaalle.

I shiver, you're shakin'Maanantai 29.01.2007 16:28

Meillä on maailman paras muffinssivuoka. Ei tarvi ku vähän vettä näyttää, niin johan on puhdasta. Ihan uskomatonta. Sen keksijän täytyy olla miljonääri. Toivottavasti tajus aikoinaan hakea patentin. Ja kaiken lisäks sillä tulee hyviä muffinssejakin vielä. Banaanisuklaa, mmm..

Pitäs rupee Sacheria vääntää, ko äiteen synttärit on tänään ja ne tulee Pekan kaa tänne juhlistaa. Munia ei oo tarpeeks, pakko lähtee kauppaan :(


Tein Talouselämän vaalikoneen, sain ekaks jonkun viiskymppisen KD:n ehdokkaan :D Jooei. Mun ääni menee nuoremmalle. Ja eri puolueeseen :P Lotta Backlund oli kolmas, Lotta on muutenkin ollu kyllä vahvasti mielessä. Täytyy ehkä lukea ämmin blogia ja muutenkin vähän nuuskia enempi noita ehdokkaita. (Tähän väliin hehkutus: Sale <3 <3)

Vaan, jospa hieman meikkiä naamaan ja Kamppiin (niitä munia varten!).